|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
artik onu da göze almissindir hep sen sert elestiri yapacak degilsinya ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Begenir mehriban aplamiz korkma yagni yapmaz haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
seninde bu ignemelerin varya acimasiz < cani > hemsireler gibisin ikide-bir igneliyorsun. sunuda unutma bu ignelemeler aliskanlik yapacak sonunda. zaten mevsim kis ignelenmek icin hasta olacam bu gidisle. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
valla davut bey kardesim mehriban sultan her ne kadar sempatik köylü kizi gibi dursada ummadigin anda hazreti alinin kilici zülfükarla karsimiza cikabilir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
puhahahaha banada yaz öyle bir masal banane kiskandim heryer salgin grip asinizi olun  ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Yok cikmaz daha hala saf köylü kizi mehriban aplam biraz cekingen ve utangactir iyidir senide sever kilicla felan kovalamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Tatonoz ignesi varmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
 senin icin böyle bir hikaye yazmam icin, bin yillik kayin ormanlarinda ezeli sesslik icinde bin yil inzivaya cekilmem lazim. yada bir pastoral vadi'de günesin battigi, ay´in dogdugu anda ciy düsmüs karanfillerin yapraklarini parmak uclarimla fisilti ile islemem lazim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
ne o kuduz mu oldun ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
niye öyle dedinki simdi bana igneli diyor kendi shakadanak yapistirdi lafi bakya ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
hadi bakalim yüregime su serptin bir terslik olursa yanimdasin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
eli masali demedigime dua et. napim her firsatta igneliyorsun beni ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
dedin say  yok ignelemem sende biliyorsun ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Senin bu ignemeli sözlerin insanlari kuduz yapiyor o yüzden tekbirimi alayim dedim haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Yanindayim sonuna kadar miri aplam sana kiyamaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
kuduz olmayin efem lafinizi esirgemeyin sizde  ama etkiye tepki ona göre ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Yahu arkadas sizin suyunuzdanmi yoksa mayanizdanmi senin gibi ayni basimdada var |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
107 nolu yaziyi okurken igneni kayin ormanlarinda kaybettin herhalde. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Yav sen neymissin sahir olacak adammissin Helal olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!