|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
aslinda hingal özbek mantisi ama et yemedigimden hingelin icerigi ile yapiyorum sen sivaslisin anlasilan ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
sana yenge hanim yapsin ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Bak yine begenmediler senin hingelini Neyse benden sana 5 puan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
olsun birdaha lafini duymayacagim en azindan ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Evet Sivas,liyim aslim nogaydir bizde hingel baska yapiliyor diycemde hingel hingeldir iceriyi ve tadi önemli öyle parmak uzunlugunda hingel hic görmedim yemedim maalesef ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Saten yanimda yengen begenmedi simdi mutfaga gitti benim icin birseyler hazirlayacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Bu Isabella hingeli parmak uzunlugunda olur puhaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Hingel,i bilmiyor atiyormu dedin? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
cok cesit yapan var cogu ücgen seklinde oluyor bu özbek versyonu neyse ne bea afiyetle yidim ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
catla patla orda yapamiyorsun diye önüne koyan da yok diye ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
yarasinnnn, evet bizdede ücgen seklinde yapilir. özbek,siniz yani ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Hemserin varya o senden iyi yapiyor inan ücgen seklinde seninki gibi parmak uzunlugunda degil haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Davuy beyi mutfağa gömmek kolay yalnız turşuyu kurmasını bilmiyorsa o zaman ne olucak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
yok trakyaliyim  internetten buldum bir resim kiyaslayin bakem 
----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
acep kac cesit manti var ufku genis tutmakta fayda var ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
davut abimiz benimle inatlasip duruyor hayirlisi yakinda tursusu cikar ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Ben o tursuyuda kurarim kadri bey ama inan cogu hanimlara mutfakta ders veririm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Neyi neyle kiyasliyoruz? anlamadimki, Trakyali nerden bilsin hingeli ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Benim bildigim Isabella parmagi mantisi oda yeni cikti puhaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
ay aman üf size yaranilmaz ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!