|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
lütfen davut bey sözlerimizi dikkatle secelim bir numune olarak rica ediyorum ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
öyle oldu galiba ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
tesekkürler davut bey kardesim. siir yazma merakim var ama asla ben bir sairim diyemem. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Bak bu dogru numuneliksiniz haha bu igne gibi sözleri nerden buluyorsunuz ilham perileri hep sizinlemi kaliyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
 galibayi kayin ormanlarina birakip, karanfil bahcelerine in. ignen karanfil yapraklarinin altinda olabilir. unutma önce karanfilin cig düsmüs yapraklarini parmak uclarinla oksa sonra ignene uzanabilirsin, birde bakmissin ignen cuvaldiza dönüsmüs. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Buda güzel hic olmazsa baskalarininki gibi igneleyici sözler yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
davut bey kardesim bizim kimseden korkumuz yok. igneli ficiya bile atsa O' fici'yi karanfil bahcesine ceviririz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
ne güzelde süsledin igneyi kendine cuvaldizi baskasina diyorsun yani  nedense icimden nestere dönüsür gibime geliyor ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Birde unutma davudbey yok Abi artik eniste de diye bilirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
yok eninste demek benim haddime degil mesafeyi koruyalim ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
igne kimin elinde güzellesti ona bakmak lazim, bazi yaralari nesterle desmek lazim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Nasil olsa tekirdagli hemseriniz yahu kiz sen hic kesana gittinmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
rüyamda bugün nesterle gezinecegim ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
abicim ben tekirdagli degilim kesana gitmisligim var ama senin özel hayatin beni ilgilendirmiyor sahsen, allah mutlu etsin demekten baska sözüm olmaz ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
 nesterin iki tane olsun, iki elindede olsun. ben birazda gecenin sukunetine uzanacagim, gökteki yildizlara fisildiyacagim, safak sökümünde ciy düsmesi icin dua etmelerini isteyecegim, mevsim kis´ya karanfillerin tiril, tiril titreyen yapraklari üsüyüp donmasin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Yok canim sadece sordum trakya bölgesini bu sene bayagi gezdim ama sadece corluyla tekirdagini begendim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
e buyurun bakalim size hingel ben sözümde dururum 
----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
Bu bana yetmez sen en iyisimi tencereyi yolla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
pehh hingelmi bu simdi sen hingeli bile bilmiyorsun yahu  kayseri mantisi diyecem oda deyil neki bu resimdeki? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tepsi mutluluk ... |
sorma cancan bunlar bana sonunda inadina manti da actirdiya helal olsun  senin kredin sonsuz yazabilirsin tabiki uysada olur uymasada  yalniz zor bir pasta yazdin bea hic denemedim onu acikcasi onun yerine linzer plätzchen yapayim ben  ayrica davete gerek yok kapim sana herzaman acik ----- Istud, quod tu summum putas, gradus est! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!