|
|
|
Caylarrr :) |
slm can cayi donduruyonmu buzlugami atiyon o cay donar bir denemem lazim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim hane arkadas burda cayi önce donduruyormus ben aynisini yaptim hic bir fak göremedim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canim Türk kahvesinde biliyorum donduruluyor taze kalsın diye ama cay zaten kuru besin olduğu icin bende farklı olacağından şüphe etmiştim ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk kahvesindi biliyomda cayi dondurdugunu hic bilmiyordum  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi sen deney yaptın iyi oldu ogrenmis oldu  TSK ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten ögrendim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu başlığındaki cayı al acuk soğudu bayatladı ama olsun içmiş kadar ol ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende Zehral in dediğini deneyeyim bakayım nasıl olacak ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir bakim ne demis ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyleyim misafir umduğunu değil bulduğunu derler ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zehra hakli cayi demlemeden önce sula az yikiyon dogru o bizim gelinde aynisini yapiyor ve harika oluyor cayin acisi gidiyor daha güzel bir tadi oluyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yıkamasına bende yıkıyorum canim ama tek şeker koyuyor demlige daha duru oluyormus onu bilemedim yanı birde herşeyi şekersiz içtiğim icin kesin farklı olur diye düşünüyorum ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Var var kolonya da ikram ederiz  bir de el öp de tam olsun ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende bir dene nasil oluyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende bir dene nasil oluyor ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deneyecem unuttum bugün ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim kendine iyi bak hayirli aksamlar görüsmek üzere  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sağol canım sende iyi geceler ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir hanım arkada da söyledi onu deneyeceğiz bakalım ----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam Zehral bugün deneyi yaptım bana göre başarısız oldu demlige bir adet şeker atmak hem rengi bir tuhaf oldu göründüğü gibi hem cay tadı alamadım bulaşık suyu misali
----- viva la vida ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!