|
|
|
Omlet yarismasi :) HADI USTALAR bol sanslar :) |
güzel akil istek olunca herseyin yolunu bulur insan sagol ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabakda güzelmis SEPI bak sende bidaha böyle biseyin icinde yap gösterisli olsun ne kadar göz alici süperrr ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich will auch ne omlet essen. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nein ich will unbedigt gewinnen..bak kazanmassam yakarim kendimi .jpg) D ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen aylık ne düşünüyonki  o yaptıgın kahvaltı tabagı on numara.gel anlaşak kız.yeri ben açcam söz. sen böyle kahvaltı çıkar bana her sabah.50 kişilik olcak. ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inat var bende biliyon demi zaten sacin yok bide üstündekileri yakma ayrica canli omlet aramiyoruz burda  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sokakda dilenci olur dilenir yinede sana gelip is yeri ac bana diyen biri olmam  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ich mag dich aber.  açacam sana bi kahvaltı salonu kafaya koydummmmmmmmmmm..... ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 kendime kiymayi göze koydum deyom offff tamam yakmiyom..der bessere möge gewinnen ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet güzel bendede var degisik sekilleri gecen bi cesit gördüm villeroy und boch tanesi 29 euro aber cok güzel  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offffffffffffffff,cok pahali........................  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu disina cikiyorsun böyle seylere gerek yok ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama vol süüüüssssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam yarisma bitti..kim kazandi...nezaman belli olacak ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sepi peri arkadas kara tavugun yumurtasini bekliyor diye aciklama aksam olcak uzatmalara girdik  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok aksama bakarim artik  azda disari cikam ----- du könntest dir was nettes ausziehen :p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanns du nehmen canim benim.kein problem ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
silmis esmer walla..  sushi uyuzu ne varki o gülde sen benim is ortagimsin ( geschäfts partner) ----- kurşuna gerek yok bakışlarım varya..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konu disina cikmiyalim uyariyorum lütfen arkdaslar emege saygi sacma seyler icin baska konu acin kendinzce burda güzel paylasimlar olsun ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!