|
|
|
Omlet yarismasi :) HADI USTALAR bol sanslar :) |
Slm arkdaslar hafta sonu geldi yarinda pazar ... ee pazarlarda söyle güzel kahvaltilar olur evlerde . Bende bu yüzden bu konuyu actim Yarin icin sizlerden kahvaltida bir Omlet yapmanizi istiyorum MALZEME OLARAK SÜT YUMURTA BAHARAT KASAR VE BEYAZ PEYNIR YESILLIK YESIL SOGAN DOMATES BIBER HERSEY MÜMKÜN en güzel omleti yapan ve resmini tarifini vererek yükliyen arkadasa ödül var benden. Yarismaya katilmak istiyen arkadaslar bana özelden ulasabillir. Katilan arkadaslara simdiden tskler hadi bol Omletler  Not: saat 14:00 kadar bütün kendi yaptiginiz OMLETLERI burda görmek istiyorum daha gec katilan arkdaslarinki sayilmicak tskler  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TSK EDERIM....Malzeme icin..........  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sucuklu yumurta'da olabilir mi?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wie bekomme ich das Foto hier hin??????????????????????? KEINE AHNUNG.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydinlar evet olabillir hersey mümkin siz nasil seviyorsaniz kahvaltida omletinizi öyle olcak ve tarifide bizlere suncaksiniz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guten Morgen schnegge also regencik resmi hochladen ediceksin das geht zb über www.tinypic.com das ist eine Adresse wo man Bilder vom pc verlinken kann dort gibst du dein Bild rein und wenn du da so ein Aktivierungscod dann reintippst bekommst du den Link für dein Bild Notfalls falls es nicht klappt mach dein Bild auf deine Seite bei Türkbase Profil ich kann es dann evtl verlinken und hierher rüberziehen. FREU MICH SEHR DAS DU AUCH DABEI MITMACHST  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok......ich hab es bei Turkbase.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ich komme helfen canim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

bu omlet sepgo dan arkadaslar tskler sepiii linki ben yapiverdim senin site bozuk link icin galiba ondan olmadi galiba ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sepgo'nun omleti müsliye benziyor  sucuklu yumurtayı bulursam löp löp ben yiyecem ama  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
böyle yazarak degil gösterisli istiyoruz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunada sükür der Wille zählt ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

tarifi kolay tadi süper pastirmali kasarli bendeki birazda dereotu var icinde yumurtayi az cirparken bir kasik kadar süt ilave edince daha lezzetli oluyor sanki ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

buda regeninki superrrrrrrrrr lecker regen harikaaa tbrkler güzel görüniyor tadida süperdir danke fürs mitmachen ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahha aciktin galiba ) elbette istiyen vote verebillir ayrica sendende görseydik bitane tarif resimli ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vayyyy okey öyle olsun ya zaten sadece bir degisiklik olsun istedim forumda genelde konular hep bunaltici son zamanda hep ayni seyler tartisiliyor politik üzerine katilaninda katilmiyaninda cani sagolsun  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten öyle yaptim daha güzel oluyor dedigin gibi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok viel spass ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!