|
|
|
Quarkbällchen hmmm leckaaaa :)) |
Selam arkadaslar hatte heute frei und hatte gelüste auf Quarkbällchen also habe ich welche gemacht... das Rezept dazu bekommt ihr von mir ganz einfach und total leckaaaaa 
Zutaten: 250gr Mehl 2 Eier 125gr Zucker 250gr Magerquark 1/2 Päckchen Vanillezucker 1/2 Päckchen Backpulver zum Ausbacken (fritieren) ein Topf mit Sonnenblumenöl wer hat kann auch die Friteuse nehmen. Einfach alle Zutaten zusammen in einer Schüssel mit dem Mixer kneten bis ein schöner klebriger Teig entsteht danach Öl in ein Topf geben und warten bis heiss ist. In der Zwischenzeit Hände ölen und dann schöne Tischtennisball grosse Kugeln formen und ins heisse Fett geben goldgelb ausbacken und noch lauwarm in Puderzucker oder normalem Zucker wenden dann warm oder kalt genießen. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm lor peynir toplari yani ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özürlik bisey olmadi sorun yok rica ederim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoo okadar agir degil hem hergün yemiyozya magerquark kullaniyorumya bide mutfak pecetesine yagdan cikartinca koyarsan fazla olan yag zaten emiyor pecete windbeutel teig zaten yanilmiyorsam hatirladigim kadar bizim bildigimiz un helvanin teigi gibi yapiliyor sadece son asamasinda icine yumurta kiriliyor windbeuel ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki sekersizde yapabilirsin disini sekerleme ozaman okadar tatli olmaz tatli sevmiyenler icin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen pisi gibi haklisin biz lokma diyoruz ama bunun hamuru iste mayasiz ve quarkli. mutfakda denemekde sinir yok misal yogururken icine ufak bir parca cikolata kat kizartinca icinde cikolata erir ve ayri bir lezzet verir tarcin sevenler icinde sekerlemesini hem tarcinli hem sekerli yapabilirler herkezin damak tadi ayri denemek lazim sadece almanlarin berlinerleri gibi icine pisirince recel bile SIkabilirsin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe ok bitane alinca zararli olmiyor  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm ben burda verdigim tarif yani zutatenleri yariya böldüm malum evde pisenden komsuyada datdirmak var koku yayilinca ayip olmasin diye ben sanirim 45 tane cikardim bu tarifde söyle bi 20 tane cikar sanirim yada 22 tane. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be arada böyle langeweileden yapiyom ekliyom öyle hamaratlikla alaka yok sadece kolay ve cabuk yapiliyor pratik diye fazla vakti olmiyanlar icinde denemek icin ekledim.bizim burda bäckerde 40 cent böyle bir quarkbällchen benim yaptiigm tarifin fiyati grad mal wenn hochkommt 2€ und man hat nen haufen davon. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akillim sen kendin yapsana tarifi burdan kendin dene diye yazsdik komsuya ne yaptiriyon TEMBELLLLLLLLLLLLL ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya gönder bakalim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MASALLAH sizde dahada pahalimis OK mach ich doch immer  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizdede lokma deniliyor ama onun hamuru biraz farkli yapiliyor onun hamuru mayali olur bu mayasiz hamur ve icinde lor peyniri yani quark var evet atesde daha güzel olur koca kazanda atesin üstünde pisiirmek sicak sicak yenilir genelde hayir icinde dagiltilir lokma cuma günleri. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim sizdede Tuzlu lokma böyledir biz Balikesirde böyle yapariz sicak servis yapillir peynirle zeytinle ohhhh miss gibi  
buda lokma tatlisi serbetli olur yani tuzlu sevmiyenler icin tatli olarak servis edilir   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve üzerine hafiften tarcin serpip,indireceksin mideye... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
also bist du ein ganz süsser haha belli oldu  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seker komasina girmeden bu dünyadan gitmeye niyetim yok.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o tepsiyi tek basina migdene indirirsen seker komasindan cikisin kesin olmaz  welcome to tahtali köy tabelasini görürsün  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quarkbällchen diye ne demek istedin  Ok habe die letzten tage nicht auf mich geachtet ama okadarda olmadim  ----- Nicht jeder der ein großen Sack hat- ist der Nikolaus :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!