|
|
|
tatlilar |
prenses tatlisi..sadece puding mi? mozaik ..kalte schnauze ye benziyor..bisküvi li kindermaxi king i denemedim ama kinder pingui gibi ise sevmiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
hmm sondan ikisini belki denerdim diyerleri bana göre degil
baklava degil ne o? diyeride mozaik tatlisi galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
hic yemedim...artik annem yapar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
resimdeki fena görünmüyor..ne o?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
dürft ihr euch auch immer was nehmen?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
sen yeme ben götürürüm ne tatlısı olursa olsun görkemli olmalı tatlıda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
iyi yapta yiyelim ozaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
benden baska yapacak kişi yokmu ailenden biri yapsın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
sen seviyormussun..sen yapta bir parca alirim..bosuna neden ugrasalim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
bugün ben yarın kim yapacak iyisimi hiç tatma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
sen yap gerisini düsünme...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
aleyküm selam resmin nerde  haklisin ikiside sagliga zararli ...ben bizim bayanlar gibi fazla yemiyorum :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
marketde satilanda zaten domuz var..almiyorum... bakarim artik..kendimiz yapcaz..yapan yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
kim demisse o tipsiz :P
50gr kime yeter...bir cay ictim mi okadar gidiyor..birde düsün bazen 3 bardak iciyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
slm türk tatlilari babam simdi olsa baslayip sayardi kazandibinden tut gülsuyu ile yada dondurmali keskül diye ama sevmiyorum hic bir türk tatlisini pek hepsi agir geliyor wenn ich wirklich mal lust auf was süsse habe dann gebackene banane oder nen bombelino berliner mit vanillecremefüllung.und tiramisu find ich auch lecker aber nur selbstgemachten net gekauften.bizim bide hösmerimiz meshurdur das geht grad noch yoksa cidden hic bir baklava falan agzima sürmem mag ich net ufakken cok yedirdiler sanirim bayramlarda büyüklerimiz simdi canim hic tatli cekmiyor. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
aferin..sekerin yerine baska seymi kullaniyorsun?
yigenim sekerli limonade iciyor..kilolu yasina göre...diyorum..vermeyin iste dinlemiyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
hangilerini mesela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
ich mag nur baklava...der rest ist mir zu süss hösmer ile baklava benzemiyorki ikiside farkli tatli...hösmeri tanimiyordum...bana göre degil gibi
gebackene banane mi..igitt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlilar |
bir kesme sekeri bölüyorsun...ben nekadar ekledigimi söylemeyim ozaman  ben de genelde su icerim... aufgeklärt? mehr wie..es ist nicht gut etc... kannst du nicht sagen... aynen haftada bir gün birsey olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!