|
|
|
Bugünki Yemegmiz Tavuk güveci :) |
daha icerikleri okurkene gözüme takildi :
1. arpacik sogan ne beeeee !? 2. tavuk gögsüsünün Ö harfi neden büyük yazilmis ? neden gögüsün ö 'sü yani büyük ? neden yani,neden !? 3. minik biber de ne beeee gene !?
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aciklayim alsooo arpacik sogan almancada SCHARLOTTEN simdi gecelim Tavuk GÖgsüne haha o benim sana yaptigim ufak hediye hemende farkina vardin ilgini ceksin diye yapmistim seni gidi gidi gözünden kacmiyor bisey nee spass yaziyi yazdigim pogramda ö yoktu ufak büyük yapmak zorunda kaldim vee minik biber sind diese kleinen gemeinen DIE ZWEIMAL BRENNEN BEIM ESSEN ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

e, hadi bakalim......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MÜZIGI UNUTMUSUM resmi yollarken SORRY sonst machts kein Spass  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cömlek zaten ha güvec tenceresi ha cömlek aynisi pisir bakalim afiyet olsun sanada simdiden ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yengeye is mi cikardim eyvah  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH rahmet eylesin iyimis ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani iyimis derken yemegide bakici yapiyor anlaminda yani biraz garip oldu yazi kusura bakma düzeltme yapim dedim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimkisi ici sirli sen seninkini alirken cömlekciye sorsaydin o sana yaptirip verirdi onlar yaglayip icini disini firina gircek sekilde hazirliyorlar  AMA BENIMKISI ALMANCASI GLASIERT. sieht man ja glaub ich biraz resminde. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet zor degil yaparsin sende sepi zaten hazir yemek istiyordu onuda cagirirsin birlikte götürürsünüz  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o simdi sevincden catal aramaya kalkmistir bilene haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 daha yokmu ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana su sünnet kazanlarda pisirsek anca yetcek gibime geliyor sepi sepi hic yemek pisirdinmi kendin ? ve hangi yemegi misal pisirdin bi tarif alsaydik pratik bisey olabillir paylas bizlerle yenilcek olsunda uyduruk bisey olmasin  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich habe was das essen angeht 2 like hände  yumurta kirmakdan baska birsey bilmem...ich sehe mich viel mehr als Tester  siz yapin ben puan veririm ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bide en iyi ascilar erkek derler hahaha neyse pacayi kurtardin mengenli degilsin. yumurtayida kimbillir Eierkochere koyup yapiyorsundur düt düt diyince al sana hazir pismis yumurta und dann nennst du das sepi hat gekocht ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet asil öyle yenilmesi lazim lezzeti öyle cikar yemegin ne güzel simdiki devirde hele catallardan uzak durmak lazim saglikli degil hahah ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülmekden yazicak cevap bulamadim vallahi kahkaha atarak güldüm  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yumurta kirarim dedim kaynatabilirim demedimki  neysem bana iyi geceler...ve tabiki sizlerede  träumt was schönes. Tugrahana tsk...daveti icin ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!