|
|
|
Bugünki Yemegmiz Tavuk güveci :) |

evet Malzemeler tamamsa gecelim yapilisina  Ilkin tüm Sebzelerimizi bi güzelce yikiyoruz binbirtürlü elden geciyor nede olsa almadan... Güvec tenceremizi bi yana aldikdan sonra yikadigmiz Sebzeleri kesmeye dogramaya basliyoruz. Domateslerimizi soymaya ve soydukdan sonrada dogramaya geciyoruz. Arpacik Soganlarida fazla ufak ve fazlada büyük olmicak sekilde kesiyoruz. Güvec tenceremize ilkin Domateslerin yarisini eklemeye ve üzerine Soganlari ilave ediyoruz. Simdi sira Patateslerimizde zor pistikleri icin en alta diziyorum onlari küp küp kesin  ve simdi Carliston Biberlerimiz sirada Onlarida küp küp dogradikdan sonra sira geliyor etimizi yikamaya pecete ile kurakladikdan sonra ufak ufak dogrucaz... Eti Biberlerle güvece ilave ediyoruz. Sarimsaklarimizi kesip aralarina ekliyoruz ve simdi sira Patlicanlarda onlarida cizik cizik kestikden sonra küp küp dograyip kalan Domateslerimizle etin üstüne ilave ederek kesme dograma isini tamamliyoruz Güvecimizi firina sürmeden önce Tuz Karabiber Kekik ve aci Biberi ekleyip üzerine siviyagmizi gezdirip birazda su ilave ediyoruz yaklasik 1,5 saat pisirme süresinden sonra Yemegmiz hazirdir. Afiyetler olsun 

----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Acaba horoz un guveci olurmu, Olur der isen surda zamansiz oten horoz varda, Size zahmet basini kesinde bizde rahatlayalim Forumda rahatlasin... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru ya senin sülale demi haha özür seni hesapa katmamistim ama vallahi cok datlu olmus  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm zararini görmedim daha birak ötsün herkez bi telden caliyor nasilsa oda kendi halinde iste  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazikkkk kart olursa zor piser  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adamin yüregne indiriyon suan farkinda misin simdi bide burda austicken ederse sen gör  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi tavak gönderemmi cargo ile karincagzini doyurursun.isden geldin sanirim gecmis olsun iyi dinlenmeler ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi ben araniza girmiyom yoksa horozda sinirden burda yumurtlicak haha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sushi hanim. Ben yemek yapmasini ve ayni zamanda yemesinide cok seven biriyim.. Pi$me süresi,Beyaz et icin 1,5 saat cok degilmi..? Sebzeler erir o zaman zarfinda. Ben kuzu etini ayni malzemeler ve yapim $ekliyle tavsiye ederim. Iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm yok aslinda cok cabuk hazirlaniyor bakma uzun uzun anlatdigma hmm pizzayida kendin yap derim evde yapilanla hazir almanin farki cokk var hazir belki bulasiklari azaltir ama tat olarak evde pisen daima daha lezzetlidir.hem cüzdanada faydali YINEDE AFIYET OLSUN PIZZA ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm memo evet zaman olarak bir saatdede piser ben agir actim altini acelem yoktu diye normalde dedigin gibi bir saatde piser tavuk hindi okadar bile sürmez eriyen bisey yok hepsi tam tamina oldu kuzu eti yemedigim icin tarifi ben tavuk ile yaptim aslinda simdi annem olsa tabiki kuzulu olcak derdi ama iste zevkler ve renkler herkezde tutmiyor yorum icin tsk ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adressi ver salvarlarimi tutup ellerimle getirem hahah ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pizzayi evdede güzel pisirme imkani var misal man nehme ein schamotstein und lege ihn in den backofen onun üstünde hem pizzalarin hemde lahmacular harika oluyor gegusto bella italiada gibi pizzalar ve türkiyedeki lahmacunlar gibi güzel parmaklarini yersin )  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica iyi denemeler echt lecker oluyor. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyoyyyyy heheeh hee yaparizzzzzzzzz haklisin evet tereyagli pilav süper olurdu yaninda  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi kiskanirlar giiiii AHHAHA ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee sultan sülemanida mi getiriyon hahaha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geceleri calismadigni bilsem von was träumste nachts derim bacim hizmetcimi gördün sennnnnnnnnnnn alooooooooo bergüzar gacinin eli armut mi topliyor ) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmmmmmmmm  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bisey sorcam gecen seni discoda görür gibi oldum ) BU SEN DEGILMISIN ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!