|
|
|
Dogumuna göre hangi yemegi seviyorsun..........! |
slm topragim tam sana göreeeeeeeeee ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar hemsoooooooooo inan bende mercimek den baskasini yerim ........ ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm @mutluca inan suböregine hicbir zaman hayir diyemem bende cok severim arasirada yapmaya calisirim..... ben hakiki tereyag maydonuz ve cökelek karadenizde yapilan giresun cükelegi ile offff offffff katkiniza den tskler
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm hemsooooooo inan daha hic yemedim mercimek corbasi veya cig köftesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende yemeklere oooooooofffffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm @yekta hsgiz inan bende inanmam ama bende tazefasulye diplesi cikti. ama ben yesil veya karalahana diplesini severim tabiki herkes yemez iskembeyi..... bende zorda kalmadiktan sonra kirmizi mercimegi yemem katkilariniza den tskler Türkische Pizzaaaaaaa afiyet olsun..... ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm @chimela Hsgiz ne diyebilirim yemeklerimizin hepsi güzel.... kisilerin damak zevkleri ayri gercekten muhtesem burca saibsini den kutluyorum saygilar bu Musakka senin icin özel
![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;width:250px;margin-right:20px;height:187px;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/patlican_musakka.jpg" alt="Patlıcan Musakka tarifi" align="right"/> afiyet olsun 5 adet Patlıcan 1 1/2 su bardağı Zeytinyağı 3 çorba kaşığı Margarin 300 gr. Kıyma (kuzu) 1 adet Soğan (ince doğranmış  2 adet Domates (kabuğu soyulup, halka doğranmış  200 gr. Konkase domates 4 adet Biber (dolmalık) 1/2 çay kaşığı Tuz Karabiber 1 1/2 su bardağı Et suyu (su da olabilir) ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunları sevmeyen yoh ki sorun orda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi aksamlar @Hircinkizx25 Hemso..... Hsgiz temmuzda dogdugunuza gore börekler corbalar lahmacun cesitleri hepside harikaaaaaaaaaaa hangisini sevdiginizi bilmiyorum ama iclerinden biri yanilmiyacagimi umit ederek börekler diyorum katkilariniza den tsk ediyorum saygilar Afiyet olsun hemsommmmmm bende gök kusagi böregini cok severim ![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/ymk_149.jpg" height="172" border="0" width="230"/> ![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/ymk_454.jpg" height="172" border="0" width="230"/> ![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/ymk_185.jpg" height="172" border="0" width="230"/>
![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;width:250px;margin-right:20px;height:187px;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/ymk_108.jpg" alt="Ballı Tahinli Sarma tarifi" align="right"/> ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() olid 1px;border-color:#B8B8B8;width:250px;margin-right:20px;height:187px;" src="//resim.nepisirsem.com/resimliyemek/ymk_454.jpg" alt="Gökkuşağı Böreği tarifi" align="right"/> ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemso börekleri bir türlü geciremedim.... bende sans olsaaaaaaaaaaa ööööööööööööööf  ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler
@dirilis_ olsada yesek keske yapmasini anlamiyorum kime yaptirsak offfffff ooooof googleden buldum dirilis bende cok severim yakinda köln e gececegim yegenime bir yaptitirimmmmm afiyetle yiyelimmmmmmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler Mehriban hsgiz katkina den tsk ederim emegine saglik o yufkalarin üstüne hakiki tereyag sürüpte yemesi yokmuuuuuuuuuuuuuu oooooooooooooooff of eskiden annem yaylada yada ramazanda yapardi cok hosuma giderdi ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sende yapmisin yani bu yemeklerin %95 ni kim sevmezki????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee bi yufka yapta iftar a cagir bari, olmuyo bak böyle sadece laf etmek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm adana hsgiz yemeklerimiz sevilmezmiiiiiii severek yedigimiz her yemek bir baskadir insana huzur veriyor katkilarinizdan dolayi den tskler ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm Müge hsgiz ... sarmayi cok severim karalahanadan yapilani.... üzümle tazefasulyede güzel pilav hakiki tereyagla yapilan süper olurrrrrrr resimler icin den tsk ederim ellerinize saglik ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm Aalagül Hsgiz begendiginize memnun oldum den tsk ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach minaaaaa özür keske bakmasaydiniz........ bu eller gunaha girdiiiiiiii zaten gunahlarim coktu ....... offffff of katkiniza yürekten tsk ederim saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!