|
|
|
Bu Tatliyi Sevenleri Ariyoruz. |
serbetliler revacta hatayda..
künefe, halka tatlisi, lokma tatlisi, $am tatlisi.. bunlar hep serbetle oluyor.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazandibi tatlisina bayiliyorum ben. yahu bayilmadigim tatli var sanki ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tasarrfulu hayat.. keske yemekten icmekten tasarruf olmasa..
insan giyecekten tasarruf eder gerektigi zaman. ama yiyecekten..
gecmis olsun arkadasim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buyurun size bursa yöresine ait. $EKERPARE TATLISI  AFIYET OLSUNNN ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlis bir secim yapmissin.. dondurmali künefe hataya mahsus degil. künefe sade ve sicak yenir.. yani üzerine dondurmayi kim cikardi bilemem.. ancak.. cevizli kadayif soguk yenir. onunla dondurma servis edilir. ama ben kadayifi sevmem. künefenin yaninda yatir yatarim ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yapilacak sey degil elbette. cünkü almanyada mozeralla peynirinden yapiyoruz da tutturamiyoruz yine de kivamini.. yapamiyoruz iste. sen yap bari.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle. agzinin tadini bilenler yemeli..
$illik tatlisini yemedim. insallah bu izinde onu da yerim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

günaydinlar buda bizim BALIKESIRIN meshur HÖSMERIM tatlisi buda peynirli bende bunu cok severim arkadaslar KAZANDIBI tatlisinida eklemisler oda cok güzeldir. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecen yapilisini izledim hösmerim tatlisini
balikesire aittir. ama malsesef yiyemedim daha. kismet olur insallah.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tüm tatlilari severim. bak bende sizlere hem yaglidere tatlisini hemde Hamburg tatlilarindan birer örnek afiyetseker olsun unutmayin arasirada dua edin   ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah ne muradin varsa versin (dua.. yeterlimi)  katkin icin tesekkürler.. ama bunlar tatlidan cok yemege benzemiyor mu? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insallah en kisa zamanda bir tadina bakma firsatin olur. sabah sabah tatli göre göre bi hos oldum sekerim düstü galiba ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle bir bolluk varsa beni de cagir..  iki elim kanda olsada kosarak gelirim ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatayda hösmerim hic görmedim.
olsada kendi yöresinin tadini hic vermez.
insallah diyelim. birgün yolumuz sizin oralara düserse yiyecegimiz ilk sey bu olsun. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suuuuu nr 13 deki burma börek degilmi azcik tadina baksaydikya offfffff of ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm berdusch bunlar meyvelerden yapilan özel tatlilardir giresun yaglidere yöresine ait usa patetlidir....... üzerine findik ceviz korsun ister karides kisinin damak sevkine göre ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
it looks gorgeous my dear. thank you very much.....  ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
afiyet seker olsun lafimi olur ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!