|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
arkadaslar kimimiz hazir kimimiz evdeki ürünlerle bakim yapariz.. sizden ricam bildiginiz maske,dis, sac bakimi veya tirnak bakimlarini paylasmaniz.. bu aralar cok merak sardi uyguluyorum gerekince.. simdiden sglun.. ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
also ...ab und an tun meine beine weh  isirgan otunu bilirsin? onlari ben bazen toplayim bacaklarima sürüyorum  tut zwar weh hat aber eine heilende wirkung ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
nasil bi agri yorgunluktan gelenmi oder durup duruken basliyan? gelenke? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
ampulle kücük glasda olanlardi dimi? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
ich würde beides sagen  naja ich komme ja in die jahre  da funktioniert nix mehr richtig ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
est. abi ama dikkatimi cekti benim babamdada var ama kreclenme onunki belki bi faydasi olabilirmi acaba ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
var evet ondan.. peki canim nekdr arayla yaptin? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
du es ist eine schmerz therapie  denemkde fayda var ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
ich fange direkt heute damit an, cok tesekkurle bendende sana bi tavsiye saca mayonez sürmekte cok iyi gelio cok canli gorterio ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
evet bi programa bakmistim bende ordada aynen insan vicudunda oncelikle tum vitaminler olmasi gerekious dendi ... nasil kurlar yapiosun ? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
yazdim bi kenara aklimda bulunsun.. cok tsk ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
yilan yagi ilk defa duydum,listeye aldim türkiyeden getirim... yuz maskesi ne icin iyi? dise gelince malese sigaradan sararan di7ler ormal macunla beyazlamio ben hafta 1kere biraz kbartma tozu biraz tuz ve 2damla 9eytin yagi super beyazlatio .. ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
gzllestiriyomu bare ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
efe sen yap snra bana de nasil oldu,ona göre yaparim olursa senin cildine olsun.. hihi tsk bakcam aksama ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
misvaki neki gzlim? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
vallah artik hic biseye igg demiom mayonez bile sürüyom kafama, soo tskler yardimin icin gözalti morluklarini anneme uygulicam.. sac dokulmesi icin olanda bildigimiz yas maya dimi? kirisiklarida anneme uyilgim. ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
ok anladim,sgl tekrar evet sac dökülmeside denicem artik kokudan kimse yaklasamaz ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
ilk defa duyuyorum burda bulunurmu? ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
hmm bi sorustirim bende.. olmassa trden alirim ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitkisel bakimlar.. |
direkmen saca einmasieren yapiyorum... diplerine sürmüyorum ama sace uclarina.. yarim saat sonrada muss das mit mineralwasser abgespüllt werden ----- Dön Bebegimmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|