|
|
|
Püf noktalar.. |
Rica ederim zarar vermiyor gönul rahatlığı ile kullanabilirsin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Kül ile mangal temizleyen duydum da sandalye için duymamıştım birine deneteyim onuda ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Massmavi sen bir kaç gün ev işlerini boşver nasılsa bayram hem o Ara kimbilir daha ne bilgiler çıkar ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Ellerin dert görmesin şimdiden sevdiklerin ile güzel bir bayram günü geçirmeni diliyorum ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
sag ol canim ben 9 ayin ortasinda 3 hafta izine gidiyom belki fazlada kalirim yani tam tatil yapacagim antalya gidecegim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Cümlemizden inşallah teşekkürler ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Yok sadece bayanlara öz değil konu neticede erkeklerinde eli armut toplamıyor  sende bir kaç tane say mesela araba buz tuttuğunda ne yapıyorsun ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Hiç güzel değil Antalya ben sevmedim belki Eylül’de havası daha iyi çekilir ama hep ayni sanki ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
kimbilir kralice ari neler vaad etti de, tüm dogal afetlere ragmen haril haril calisiyor senin arilar...
bu vesile ile bayramin deger ve anlamini bilen herkesin bayramini kutlarim.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Yok yaw niye kızayım sana  olur bazen öyle sabır diliyorum sana ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Teşekkürler face sana da iyi bayramlar ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
senin arabadaki sineklere tek cözüm budur  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Öyle bir dalgaya alıyorsun ki sanki hepiniz babadan sponsor son model arabayla gezindiniz  ben şahsen İmanım gevreye, gevreye az buz kazımadım lanet içtende buz tutardı  sonra yeşil elma nın yada ispirtolu suyun acayip hızlı buz çözücü olduğunu keşif ettim arabanı içine gazete ve bir minik kese pirinçin içten donmasını engellediğini ögrendim yabana atmayalım püfleri parçacıklarım az donmadı ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Olmaz olurmu bak sushi bir öneride bulunmuş  onun yanı sıra biraz garip gelebilir ama şeffaf bir poşete biraz votka koyup asarsan Mahmut’u kaçırabilirsin yada fesleğen kokusunu sevmiyorlar bir diğeri de portakala bir kaç tane karanfil sıkıştır her halükarda arabanı güzel kokular sarar ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Ahahaha bu iyidi kafa bir milyon olunca da colanın içine mentos atarız ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Davana bakarak yürümek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
O niye burnu havada birimisin ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Yok ya çok mütevazıyım. Kiri tozu görmemek icin yani. Was ich nich weiss, machst mich nicht heiss.
Ninem toprak la kapları parlatırdı, deneyebilirsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Püf noktalar.. |
Ay koptum deli ya  kauf dir ein ballkissen ----- Tempus edax rerum!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!