|
|
|
cek pis ellerini cocuklarin üzerinde |
selamlar @Pusu_vadi ,  NR.32 ve NR. 34 okuyan her akli basinda elini vijdanina koyupta yemin ederse senin her yazdigina hak verecektir  .... !!! büyük din liderleri oturup cihad tan ta kiz evliliklerine dair cevap gelirse cok kapali seyler aciklanacak... cogumuz daha aydinlanir... fakat günahtir konusmayalim dersek bazi akil dengesi yerinde olmayanlar istedikleri gibi cevirip cevaplarlar....
dedigin insallah birgün olur .... ----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana ne ya Rhsan Ecevitinden ne anlatmak istiyorsun ? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AAKP,yi savunuyorsun galiba? öyleyse cevap yazda sana cevap vereyim ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dinler bence insanlara verilen morfin, kuran,i iki kere okudum senin okudugunu sanmiyorum, simdi bana kuran,dan falan yazma cünki okumadin bilmiyorsun ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iinsanligin düsmani dinlerdir, insasnlari bogazlayan isid,ci,lar biz müslümaniz diyorlar, sivasda insanlari yakanlar biz müslümaniz diyorlar adamlar müslümanligin özünü anlatmiyormu sencer?
----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim beynim iyi calistigi gercekleri görebildiyim icin dinlere karsiyim. Tarihe bir bakin dinler adina kac savas olmus? ve halada devam ediyor.din insanlari kandirmak daha iyi sömüre bilmek icin yazilmisdir. Bu gerceyi anlasaniz bu kan emiciler(Emperyalistler)hic bir yerde terör örgütü kuramaz,yok sucu yok bucu diye insanlari ayiramazlar.Madem Adem ile Havvadan gelmisiz hepimiz kardes olmuyormuyuz Tanri madem ayirim yapmamisda sizemi kaldi insanlari sucu bucu yapmak? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadaslar ne yapiyorsunuz din ahlakta insanlara bagli bir insan sahtekar dincilere inaniyorsa o insanlarin sorunu din insani dinsizde yapar dindarda yapar cahil insan hersey inaniyorsa cahil kalmistir bir hoca diyorsaki 40 yasinda adam 10 yasinda kizla evlene bilir diyorsa bunun dini yoktur dinsizdir yani din insani bastanda cikarir iyide yapar aynen politika gebi politika yagcilik yalakalik yapar oy kazanmak icin dinde yalan süyler onu daha cok inanmak icin oysa hepsi yalan herkes cikarini düsünüyor din dini kulaniyor politika politakiyi kolaniyor yani insanlar cok fena olmus cikarci olmus bunu herkes bilir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbisenin markası ile ilgilenmiyoruz; Yüreğinde " İNSAN " yazsın yeter ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana müslümanligi anlatirmisiniz? okudunuzmu kuran, i? lütfen. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müslümanlikda kadinla ilgili bi ayet varmidir?mesela erkeklerle ayni falan? ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben fazla insanlarin dinine ahlakina karismam insanlarin inancina bagli her insanin inanci baskadir İlgili ayetin meali söyledir Allah’a teslim olan erkekler ve teslim olan kadınlar, İslâm dinine iman eden erkekler ve iman eden kadınlar, taate devam eden erkekler ve taate devam eden kadınlar, dürüst erkekler ve dürüst kadınlar,sabreden erkekler ve sabreden kadınlar,mütevazı erkekler ve mütevazı kadınlar, hayır yolunda infak eden erkekler ve infak eden kadınlar,oruc tutan erkekler ve oruc tutan kadınlar ırzlarını koruyan erkekler ve ırzlarını koruyan kadınlar, Allah’ı cok inan erkekler ve cok inan kadınlar var ya iste Allah onlara magfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıstır ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazdiginiz bu vaazi kim vermis bilemem ama kuran,da böyle bi sey yok kusura bakmayin. Bu yazdiklariniz, Hasan Sabbah hakkinda söylenir ama kuran Haassan sabah,in yaptiklarini yazarmi bilemem ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak güzel insan, dinlerin icerisinde, mesela Hiristiyanlikda kadin rahip, yada müslümanlikda kadin imam varmidir?dinler nedense hep erkekler üzerine kurulmus  ben öyle salak bi erkeyimki bana göre düzenlenmis dinleri elestiriyorum. ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o senin düsüncen fikrin bise diyemem ve yorumun icinde sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bilmem kocam bilir derdi eskiler ona benzedi bu cevap  ) ----- Bizde Sevgiliye Karanfil almasini bilirdik,Ac idik yedik Ka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olabilir olmiya bilir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adab-i muaseret yoksunu hayretlik bir tipsin. islam dinine saldirmak seni mutlumu ediyor? yalanci, iftiraci müfteri, densiz tip. sanki hz. muhammed'e cocuklarla evliliginde nikah sahidiydin. hinoglu hin sen müsrik bile olamassin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba. O' bir sarlatan, kesinlikle ateist olamaz tanidigim pek cok Ateist var bunun gibi iftiraci ve yalanci degiller. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam can yorumun icin cok tesekürler insanlar öyle olmuski tam sarlatan dini ahlaki firsat bulup nefsine sahip cikamiyor 60 yasindaki 12 yasindaki kizi aliyor nerde görülmüs büyle bise haci hoca cin peri deyip sarlatan Kendi bilgi ve niteliklerini veya mallarını överek karsısındakini kandıran dolandıran kimse Kim namuslu kim dalavereci kim sarlatan laf ebesi ve dalkavuk biliyordu kendine öven sarlatanlar din adina yapmadiklari pislik kalmdi allah bu tur serfsizlerin namusuzlarin yüz binkere belasini versin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anneme söylemeyin beni incitenleri. Sonra ciğerleri sızlar, etleri acır, sonra göğūslerine sūt sızısı dūşer, acıtmayın içini... Annemi ağlatmayın. Bırakın o bana ninni, o bana şefkat, o bana masal biriktirsin. Çok ihtiyacım var! ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!