|
|
|
slm canlar burda sanki bir aile olmusuz |
Cix çok beklersiniz ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim yüregi güzel insan düsünceler fikirler ayridir insan yasadigi mututce cevre toplum olarak birbirini sanalda olsun realda olsun kabul etkmek zorunda eger insanlar birbirini kabul etmiyorsa buda ayrimciliktir birbirine düsmanliktir ben kendimi süylim ben heyatimda asla asla ayrimcilik yapmadim yapmamda benim akp ve chp mhp hdp arkadaslarim var hepsi birbirinden iyi benim icin insan insandir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim pamak gebi yüregin var ne dersen de tabiki bir aile olduk kendin görüyon tartisakta kavga yapsakta gine yeri geldimi barisiyoruz konusuyoruz yani düsmanlik yok ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dusmanlik icin akıllı olmak lazım canim burda herkesin bir tıklamalik canı var ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm can tabiki sehitler ölmez allah rahmet eylesin topraklari bol olsun allahtan dilerim hic bir evlat yada bir cocuk ölmesin karh olmasin aci cekmesin tüm askereler saygi duyorum ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic gülecegim yoktü ah canim sanki admide pirim verdi bizleri emekli yapti biz kendimiz burda emekli olduk sayilir ama azicik pirim vere iyi olurdu demi  ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düsünce, insanın söylemek veya yapmak istedigi seylerin zihinsel bir provasıdır. Bu prova yapılırken var olan hürriyeti, kontrollü ve nihai amaca faydalı bir bicimde kullanan ve düsünce kontrolünü hic elden bırakmayan insan, cevresel sartlarındaki ani degisikligin derhal farkına varacaktır. Dogru düsüncelerin kötü ortamlar yarattıgı hic vaki degildir, ama insanlar genelde düsüncelerinden degil de ortamlarından sikayet ederler. Oysa sikayet ettikleri ortamı degistirmek icin yapmaları gerekli tek sey düsünüs tarzlarını degistirmektir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim her ne olursan ol saygim sonsuzdur her kim hangi siyaset yada politakici olursa olsun benim icin o kisi insandir candir düsünce farki olsada sonucta insandir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim evet her kim olursa olsun her hangi insan olursa olsun hepsi insandir can tasiyor kimse kimseinin kabini yüregini kirmak yoktur eger bir insan birinin kalbini yada insaligini kirdisa onu tamir etmek zor bilirsin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana katiliyorum tabiki karsidaki insani kirmak özmek güzel hos degil allah hepmize sabir versin dilerim allahtan burda hepmiz biriz caniz yeterki insan insanin kalbini kirmasin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam canim. .sen cok iyi niyetli samimi bir insansin..insallah kimse senin o güzel yüregini yaralamaz. Ve insanlara güvenin devam eder.. kip  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim güzel yazmisin doygulandim allahtan dilerim senin o güzel yüregine göre herseyi versin ve güzel yorumun icin cok sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davutcum o senin yüreginin güzeligi ve beni simartiyorsun güzel yürekli insan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davutcum pusu-vadi ortalikta yok konsulusluga gitiginden beri yok birde sesleni yok seslenin isleri var pusu-vadi yok merak etik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davutcum pusu-vadi ortalikta yok konsulusluga gitiginden beri yok birde sesleni yok seslenin isleri var pusu-vadi yok merak etik ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insanlar eglenebildikleriyle ARKADAŞ olurlar anlatabildikleriyle DOST aglayabildikleriyle KARDEŞ yüregine saglık ABLAM sen benim aglabildigimsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm erdemcim elline yüregine saglik güzel yazin icin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!