113 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.08.16, 13:02 Nr.: 1 Antworten

yastayiz gazi antep icin yastayiz
slm can arkadaslar gaziantep yastayiz antepte olan batlamada yastayiz Ne kadar kolay cana kıymak ne kadar kolay bunları bir de sözde kutsal amaclar icin yapmak. 
Düğün evini Cenaze evine cevirdiniz 
sizin inandıgınız ideolojilerin 
Allah belasini versin
Siz hangi tükenmis zihniyetin hizmetcisisiniz canavarlasmıs mahluklar 
Bir dügünü bombalamak hangi dine, hangi inanca ait olabilir, 
bu nasıl bi KANSIZLIKTIR 
Tez zamanda belanızı bulun ki 
dügü 'bayram edelim.
Dügün evi CENAZE EVİ  oldu. 
Basın Sagolsun #‎Gaziantep‬                                                                                                                                                                                                     
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 13:06 @mehriban Nr.: 2 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 13:15 @mehriban Nr.: 3 Antworten

bir senin icinde 15 patlama oldu rekoru kiran türkiye oldu ne cok insan öldü öldürüldü birisi cikip demiyorki yeter artik bunca can alindi bunca insan öldürdü demiyor yeter demiyor bir insan eceliyle ölmek var birde öldürmek var hangi dinde hangi ahlata yaziyor masum insanlari öldürmek nalet olsun her tür teröre nalet olsun
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 13:25 @mehriban Nr.: 4 Antworten

daha iki gün önce alman turistlerini taslayip 9 aylik bebege tevaz etiler arada 24 sasat gecmedi dügünlere saldirdiler nalet olsunki insan insani vuran kirana ama suc toplumda bise olsa seyr edip bakar demezki yardim icim sanki ic savas yasiyoruz
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 13:46 @mehriban Nr.: 5 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 14:40 @mehriban Nr.: 6 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 14:45 @mehriban Nr.: 7 Antworten

tum yüregimle beynimle canimla ölenlerin tum ailesine bas sagligi diliyorum ve tum ailelere sabir versin allahtan dilerim allahim hic kimseye aci göz yasi verme
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 14:54 @excellence Nr.: 8 Antworten

slm canim sag ol ve insanlarin öldügi bir ülkede durmadan vuram kiram öldürem bir ülkede  durmadan öldürmek hic kimse asla masum degil  cocuklar öldügi bir ülkede kimse masum degil
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 15:04 @mehriban Nr.: 9 Antworten

Selam mehriban
Her olayda terörü lanetliyoruz da terör lanetlemek yetmiyor artik.Cenaze namazi kilmaktan biktik usandik, bir dahaki katliam nerede olacak der gibi olduk.
Yetkililer,sorumlular ancak birlik beraberlikten dem vuruyorlar,yapani biliyoruz demekten öteye gecemiyorlar,
Gazi antep suriyelilerin yogun oldugu bir kent,yapanda belli eee daha ne duruyoruz nereden önlem nerede caydirici cezalar,
Bazi olaylarin karsisinda avrupa tüm islam alemini cezalandirircasina yaptirim uygularken,biz suriyelilere vatandaslik,ev,sinavsiz üniversite kayitlari gibi tavizler veriyoruz,neymis efendim savas magduruymus,neymis efendim insanlik yapiyoruz ...hadi ordan..demezlermi adama..

-----
Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 15:07 @ahmetsword Nr.: 10 Antworten

slm can hangi dilden olursan ol hangi insan olursan ol fark etmiyor yereki insan irkci olmasin türkiyenin topraginda yüz yildan beri türk kürt alevisi sünisi yasiyor bunlar zamaninda hep birlik ve baraberlikmis ama bölen ve böldürene yaziklar olsun biz türk kürt bilmezdik hep birlik beraberlik vardi simdi herkes herkese düsman olmus
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 15:16 @babey Nr.: 11 Antworten

slm babeycan evet haklisin türkiye hersey suriyle bitseydi simdiye kadar türkiyede terörde biterdi ne bitmaz teörür ülkse oldu türkiye her gun kan her gun ölüm her gun ana baba cocuk ölüyur konustuklari zaman bunu hesabini vercekler eee nerde veriyorlar hasabini türkiyede terör bitmiyor olan gariban zavali insanlara oluyor
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 15:22 @mehriban Nr.: 12 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 15:29 @mehriban Nr.: 13 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:13 @bizimel Nr.: 14 Antworten

slm can sen cok güzel yazmisin tbrikler benim anlamadigim ülkende o kadar terör var sahtikar hocalar var nasil olur bunlar halan yasiyor birde yetmez gibi masum insanlari öldürüyorlar birde öldürürken alah ekber diyorlar bu kadarda fazla degimi hangi ülkede insan insani öldürürken gotes namen diyor hic bir ülkede buyle bise yok kac saat oldu tvlerde gösteriyor türkiyede gine bomba patladi diye
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:20 @halayqueen Nr.: 15 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:25 @halayqueen Nr.: 16 Antworten

can  onu aklima getirme benim yüregim buyle aciya dayanmiyor karh oluyorum ben cok merhametliyim buyle seylere cok özülüyorum
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:41 @goezbebegim Nr.: 17 Antworten

slm can belki haklisin bilemem ama bir senin icinde 15 patlamada tesaduf olmaz nerde bir kalabalik varsa nerde bir eylence varsa hep bomba patliyor hangi ülkede bu kadar bomba patladi bizim türkiye rekoru kirdi pes yani bunca zavali insanlari öldürmek kime faydasi var anca insanlar birbirine düser zaten düstü
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:45 @mehriban Nr.: 18 Antworten

Nach dem Bombenanschlag auf eine Hochzeitsfeier im südosttürkischen Gaziantep ist die Zahl der Todesopfer jüngsten Informationen zufolge auf 50 gestiegen. Mehr als 90 Menschen seien verletzt worden, wie der Sender CNN Türk unter Berufung auf den Provinzgouverneur berichtet.

Der Terroranschlag war auf eine Hochzeitsgesellschaft verübt worden, die am Samstagabend auf offener Straße im Beybahce-Viertel der Millionenstadt feierte.

Der türkische Präsident Recep Tayyip Erdogan vermutet die Terrormiliz Daesh (auch "Islamischer Staat", IS) hinter dem tödlichen Anschlag. Der IS sei der "mutmaßliche" Drahtzieher des Attentats in Gaziantep, teilte Erdogan am Sonntag mit. "Unser Land und unsere Nation haben erneut nur eine Botschaft an diejenigen, die uns angreifen: Ihr werdet keinen Erfolg haben!", sagte der Präsident.

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 16:48 @mehriban Nr.: 19 Antworten

sayin cumhurbaskan tayyip erdogan burda gayet güzel konusmus ne yaparsaniz yapin ne ederseniz edin türkiyeyi yenmesiniz güzel konusmus
-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.16, 17:09 @mehriban Nr.: 20 Antworten

sayin cumhurbaskana tsküler buyle güzel konusmasina keske türkiyede türkü  kürdü sünisi alevsi hep birlik beraber olsa türkiye kimse yemez insanlar bu kötü günlerde gecer
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!