|
|
|
bir anenin aci mektubu |
Anlatsam derdimi anlamaz kimse Aglasam gözyasimi silemez kimse Ak düstü sacima oksamaz kimse Dizine yatmayi ozledim anne Anneler basi tacimizdir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
eyvallah kardes eksik olma sagolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
 Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim.. ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
Ben annem ve kücük kardesim seneler öne allah mekanini cennet etsin hakkini hic bir zaman ödeyemem...... annesine babasina bakmayan evlatdan kimseye hayir gelmez ne yaptiysa aynisini e3vlatlarindan görür ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
slm can anadan baska kimse derdini bilmez ne es ne dost ne arkadas ne sevdiklerin anadan baska kimse derdi cileyi bilmez ana her zaman kutsaldir ve güzel yürekleri vardir evlatlari icin canine veren insanlar ve güzel yorumun icin sag ol can tskler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
slm can cok tskler yüregi güzel insan ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
slm can biliyorum allah rahmet eylisin ve yazdigin yaziya bise bulamadim o kadar güzel yazmisinki gözlerim doldu allah kimseyi anasiz babasiz birakmasin yüce allahtan tüm yüregimle duva ederim yüce allahimdan dilerim hic kimseye aci göz yasi vermesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
Ben derdimi kime diyem Kimim var ki canım benim Hangi birini söyleyim Çürümüş her yanım benim Anam mı var boynum bükem Kardaş mı var içim dökem Bırakın çilemi çekem Belki doğar günüm benim Kuruttular pıanrımı Devirdiler çınarımı Dağlarılar her yanımı Alevlerde tenim benim Anam Mı Var babami var kimim var benim ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
EVLADIN ANNEYE SESLENİŞİ Annemin hayali geldi karşıma, Söylediği sözler geldi aklıma, Giydiği gömleği aldım koynuma, Özledim annem doymadım sana. *** Yavrum canım diyerek büyüttün beni, Ninniler söyleyip uyuttun beni, Geceleri kalkıp doyurdun beni, Özledim annem can feda sana. Geceleri kalkıp doyurdun beni, Özledim annem ararım seni. *** Senden yakın olan kim vardır bana, Şu kalbim daima bağlıdır sana, Dünya bir yana, anam bir yana, Her zaman annem muhtacım sana. *** Annelerin emeği çoktur ödenmez, Sayfalarca yazsam yine tükenmez, Annem ölse bile ismi silinmez, Her zaman annem ararım seni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
sag ol can tskler güzel yazmisin cok cok sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
slm canim yükledigin clib yüregimi parcaladi insahla asla asla yer yüzünde gök yüzünde hic kimse anansi babasiz kalmasin allah büyük herde reva olan alahim sen cümlemize yardimci ol kimse aciyla kederle göz yasi dökmesin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
Aminn canımm açtıgın konu güzel yüregine saglık hayırlı günler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
Yine bir bayram daha sensiz Anne Aramızda aşılmaz mesafeler Sende boyun büktün yine bensiz Anne Aramızda yığın yığın engeller
Herkes bayram yapar güler eğlenir Benimse içimden ağlamak gelir Şu gurbet ellerde ömür tükenir Beklide kavuşmak mahşerde Anne
Sesini duyunca bayram akşamı Bin katına çıktı gönlümün kanı Ben neyleyim sensiz geçen bayramı Her gün ağlıyorum bu yerde Anne
Yüreğim yanar sensiz boynum bükülür Gözlerimden kanlı yaşlar dökülür Bayram günü hasret nasıl çekilir Ayrılık yazılmış kaderde Anne
Evlat hasretiyle yanmış ki için Soruyorsun oğlu ayrılık niçin Dedim ya beklenen bir bahar için Ne zaman diyorsan ilerde Anne
Gül toplamak için atıldım yola Her taraf gül olmadan veremem mola Kızma ne olur dönmedim diye hala Bütün ümidimiz Güllerde Anne Bütün Ümidimiz Güllerde Anne...; Ercan Taşdemir ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
sende sag ol var ol canim cok cok tskler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
selamlar Mehriban Hanim, cok güzel bir forum actiniz  tabiiki ben derim her annenin ve babanin hakki hayatta ödenemez. Dünyada olduklari müdetce onlar bir hayirli evlat oldugumuzu göstermemiz lazim.Zaten öldükten sonra tüm aglama ve aci cekmeler ne ye yarar!!!
----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
----- insan olabilmek bir sanattir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
evet canim amin ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir anenin aci mektubu |
slm clib cok güzel yasli adam tek basina kalmis sonunda evlatlari geliyor yüregim sizladi ve yorumun icinde cok tskler ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!