Merhaba Eses,zaman zaman bende Senin yazilarini okuyorum,hatta farkindaysan bir ara
Seni Benle Beni Senle karistiranlar hatta karsilastiranlar olmustu forumda,Burdan da varilacak sonuc;Demek ki aslinda kisisel fikfirlerimiz pekte uzak degil birbirimizden,Dusuncelerimi pat diye soyledigim dogrudur yalniz bu ego tatmini kesinlikle olamaz,
Cunku yanildiginiz nokta bunu gercek hayatta da uygulamamdan kaynaklaniyor,Elbette muslumanin vasiflarini saymanizdaki etkenler olmalidir,
Ama bunu oncedende belirtmistim bir yerde kimsede Peygamber degildir,Yanildigimiz yada yanilgiya dustugumuz noktalar muhakkak olabilir ve aslinda olmalidir da,
Belkide yukarida belirttigim fikirlerim bu anlardan birisidir,Aslinda daha cok Sizin icin bu dogrultuda olabilir yalniz Ben
Her zaman oldugu gibi yazdiklarimi aynen kendi dogrultumda tartiyor ve savunuyorum,Yazimda sadece kadinlar uzerinden suclamaya gitmis olabilirm yalniz anti parentez icerisinde, Tek mahkumun kadinlar oldugu anlamini tasimamalidir,Elbette suc ortaginin erkekte oldugunu es gecmiyorum ve bununda boyle oldugunu,
Kesinlikle boyle savunmuyorum,Yani elbette suc var ise ortada bu kadinlar kadar erkeklerinde sorumlulugundadir,Turkler konusuna gelince hukumdarlarin olmadigi zamanlarda hukumdarlarin baskanlik yaptigi, Zamanlari biliyor ve kadinlarin Turk kulturundeki yerini boylelikle cok iyi anlamis oluyoruz,
Yalniz kadin pazarlama konusunda unutmayalim ki Turkiyenin en meshur kadin pazarlamacilari Hatta vergi rekortmeni bir kadinimiz vardi bir zamanlar,Yani saadece bunu erkekler yapar diye bir kâide yok ve aslinda bu teziniz bayagi bir sakincali,Kadinin ozgurlugune zaten saygi duyuyoruz saygi duymadigim erkeklesme cabasinda olan, Kadinlarin,kariyer yapacagim diyerek cocuk yapmama istekleridir,
Elbette her disi ANNE adyi oldugu dogrudur,Yalniz aday olmasi yada dogurmasi illa ANNE oldugu anlamina gelmez,Sabah calisan aksam calisan evin anahtarini cocuguna veren,
Cocuk geldigi zaman evinde olmayan kadin benim nazarimda ANA olamaz,Burada kusuruma bakma artik diyecegim,Zaten ornegi verdiydim az biraz olsun bir dusun yada hafizani zorla,Neden kadinlar hastahanede dogurduklari zaman gunlerce yatarlarken,Bugun sabah dogurduklari zaman aksam eve gonderiliyor,Ne degisti,Kadin fiziksel olarak evrim mi gecirdi ? de bizim mi haberimiz yok yoksa Eses,Madden degismediyse geriye tek bir nokta kalir oda degisenin maneviyat oldugunun,Bununda kadinlari hirslari dogrultusuna oranti oldugunun kanitidir ...
Senin cizgin genellikle kufur,edepsiz kelimeler ve cumleler oldugundan,
Duzgunce verilen bir cevap Senin icin cizgiden cikmak anlamina gelir,
Herhalde taniyamadiniz bu sabah birisine by byyy yaptiydim yani bunun anlami,
Her ne kosulda olursa olsun kesinlikle tarafimdan cevap verilmeyecegidir,
Cunku benim icin onemli olan tartismanin siddetligi yada uzunlugu kisaligi fanatikligi degil,
Onemli olan insanca ve kufur olmadan yazabilmektir,
Bu bakimdan sizinde cogu cumlelerinizde kufur gectigi icin,
Bakin ne yaziyorum size By Byyyy ...
Ben o dediginiz bayanlardan gorursem,bir gun yazarim buraya,
Hem calisacak hemde ailesiyle ilgilenecek,viy,
Yemegide hazir soyleyecek hazir corba dan yapacak,
Bunada ilgilenmekmi diyorsunuz ...