|
|
|
kücük kizin ilk yagmuru :))) |
bende simdi gördüm harika bir sey özgürlige sanki ilk adimi atmis misali yagmur yagsinda biz de damlacik yakalasak diyom ya ondaki zevki biz sanmiyorum artik alamayiz ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben yorum icin tsk ederim evet kücük seylerin kiymetini cogu zaman bilmiyoruz malesef. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet cidden cok sevimli ufak olunca ne datlu oluyorlar tam sevimli zamani. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm tugra ne duruyon sende cik gece yagmurda dolan ama üsütme kendini hemi) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm hemso tabiki alamayiz bizde yagmura cikarsak romatizmalarimiz aziyor ondan bu kizdaki gibi tat vermez  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 güldürdün beni yine ,,,aynen haklisin ha romatizmalar cogaldi hep oturmaktan anamin lafi vardi oglum yas 30 u gecince oran buran arir demisti eee yolun yarisini gectimize göre normal AMANN böyle olsun ALLAH baska seyler göstermesin ----- Benim isiklarim sadece yildizlardir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyoy amin amin ALLAH baska dertler vermesin dedigin gibi heya kitirlastik citirlik gitti bizden  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oglum taslara basma diyesim geldi bak ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm evet pembis pembis pijamasi harika tsk yorum icin illerdede islandim diye aglar büyüyünce sacim bozuldu diye ) ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizimiz, iki yasinda varmi bilmem. yagmur, berekettir. bereket ise Allah'in lütfudur. corak topraklar yagmura ne kadar hasret ise, insanda en az onun kadar hasrettir yagmura. sari cigdemlerin topragi yarip filiz sürmesi, poyrazda salina, salina dans etmesi yagmurdan aldigi enerji iledir. tipki insanin kuruyan dimagini, dehsetli hararetini yagmurla giderdigi gibi. kizimizda belki ilk defa yagmurla tanisti. yagmurun ona kattigi heyecani Allah'in kendi nefesinden verdigi ruhunu sevistiren masumiyet, ilahi bir güzellik.. umarim büyüdügü zaman yaratilmislarin halk edilme sebebini idrak edebilme suur'unda olur. yasam yaratilmislarin hareketlerindeki ayrintida gizemli ve güzeldir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim cok güzel yazmisin evet 15 aylikmis videoda öyle yaziyordu tsk yorum icin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!