51 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.08.13, 01:09 @district99 Nr.: 21 Antworten

Kiz cocugunuzu baska biri (alman) yikior, ne yaparsiniz?
bide o cocuklari, o gavurun annesinin babasinin yaninda birakmislar bir gün, onlarda dogum günü partisine gitmisler. ben o gavurun babasina sordum, cocuklar sizde yattimi diye, hayir dedi babasi cocuklar burda yatmadi. simdi yoksa cocuklar o gavurun odasindami yatti bunlar feiern yapmaya gittiler diye düsünüyorum, ama ispatimda yok. yoksa cocuklar baska bir yerdemi kaldirlar acaba.

-----
du musst dich erst verlieren, um dich selber zu finden
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 01:13 @district99 Nr.: 22 Antworten

Bu samimiyete can-i gönülden alki$
  Temennim.Baba vazifesi gören $ahsin görevini yapmasi..

Takmayin kafaniza..Kötü dü$ünmeyin ve kizinizin emin ellerde oldugunu dü$ünün..
Yazacagim,yani yorumum bu kadar,samimi cevaplariniza ciddi yorum yaptigimdan emin olabilirsiniz.
     Gönlünüze ve,hakkettigi gibi olsun temennilerimle.
Esenlikler.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 01:22 @bakma Nr.: 23 Antworten

jugendamta kac kere kosdum gittim, ama nafile. jugendamt diyor, mahkeme kararini bekleyin. ama o jugendamta bir telefon aciyor ve isi hallediliyor.
ben su türk kurumlarini bir bakayim nerdeymis, yardim isteyeyim onlardanda.

tessekürler bilgileriniz icin.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 01:23 @-maho- Nr.: 24 Antworten

sagol kardes, sabirliyim, Allah yanimda cok sükür.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 10:33 @outlook Nr.: 25 Antworten

slm kardes.

ben kac kere konusmaya calisdim kendisiyle cocuklarla ilgili ama nafile. cocuklarimi hafta sonu istedim iki günlügüne vermedi, anliycan, ben cocuklari türkiyeye kaciracakmisim.

bana apilan bu zulmleri kendisi bilene farkin degil dir. cocuklarla bir dakika yanliz kalamadim o gün. beni sanki kontrol altina almislar, cocuklarla hic bisey yapamiyorum. cocuklarimla ne yaptigim baskalarinada sms üzeri bildiri yapmis.

o zaten konusmaya yanasmiyor, cocuklar almanlasmis iyce. domuz etide yiyorlarmis, ona bisey diyemiyorum.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 11:01 @district99 Nr.: 26 Antworten

günaydin  sen calismiyorsun demi suan dir stehen trotzdem Prozesskostenhilfe zu yani mahkemelik olay olcak zaten gördügüm kadariyla Sorgerecht icin kämpfen edicegne göre bence bunu beantragen etmeye unutma geh zum amtsgericht mit dem wisch vom Arbeitsamt und bantrage Prozesskostenhilfe dann übernehmen die das yani kisaca Avukatin parasini mahkeme parasi senin üstüne yüklenmis olmiyor.Ablam avukatda calisiyor ondan  aklima geldi bi ara anlatmisti böyle durumlarda   kimse  yükün altinda kalmiyor  hilfe var diye.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 11:45 @toni- Nr.: 27 Antworten

das hast du aber schön erklärt toni bin stolz auf dich

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 12:17 @toni- Nr.: 28 Antworten

ben o biten iliskiyi unuttum bilene.

benim derdim cocuklarim, fakat cocuklarimi görme ihtimali cok azaliyor, cünkü her birseyde jugendamti cagiriyorlar. daha dört gün önce gördügüm cocuklarimi, simdi gelmis eylülde jugendamta göreceksin diyor, halbuki, haftada iki kere görebilirsin demisdi bana.

ben onun iyi anne olduguna inanmiyorum, bu isleri cocuklarida karistirmasina ben cok kiziyorum. zaten o cocuklara pek iyi bakamiyordu, gecen gördügümde cocuklar kirliydi, kizimin saclari darmadaginikti.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 14:34 @limansizgemi Nr.: 29 Antworten

slm... aglamiyorum, ama nasil yapcam ki?

herseyde polislen tehdit ediliyorum. elimden bisey gelmiyor benim. benim üzüldügüm cocuklarim dir. o gavur ne yaparsa yapsin, banane zaten. gitmis bir gavur bulmus kendisine, kartoffel yani.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 16:59 @-maho- Nr.: 30 Antworten

Ayyy miho cook ozur dilerim kusura bakma demek adam degilmisim senin gozunde,

Bak simdi uzuldum iste,

Peki senin gozunde adam olabilmek icin mesela senin gibi birmi olmak lazim ornek,

Anlasamadigin bir konuda direk ailesine kufur etmek anasini bacisini karistirarak hakaretmi etmeliyim Senin bana yaptigin gibi denyo,

Bu arada kendisi adam olup kizina sahip cikamiyorsa ( ki ozellikle bir kiz cocuguna )

Sonrasinda gelip demogoji yapiyorsa bu arada kendisinin kisilik analizinimi yaptin,

Ne mâlum kendisini alkolist yada kumarbaz olmadigi,esine siddet uygulamadigi,

Yada esini aldatmadigi baska bir kadinla,

Senin kufurbaz olup aile icerisindeki huzuru bozmadigi,

Yani ilk once cocugunu niye goremiyor yada niye bosanmis esinden onu bir yazsaydi,

En iyisimi senin adam olacagima boyle kalmayi tercih ederim,

Sen cok iyi biliyorsun sana deger bile verip asla cevap yazmazdim e yazmiyorumda,

Yazmamin tek nedeni sana kemik atilmadigi halde havlaman munasebetiyle,

Cunku sen tartisma bilmeyecek ve cahilce soylemlerde bulunup kufur edebilecek kadar hayiyetsiz bir kisilige sahipsin by byyyy...

-----
Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek...
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 17:09 @devrialem Nr.: 31 Antworten

selam kardes,

burda tartisma cikarmak icin bu konuyu acmadim ben buraya.

1. ben evli degildim, bosanmadimda yani.

2. cocuklarimi hafta sonlari bana vermemesi söyle söylemis avukatina. "o bir türk, türk kimligini tasiyor, cocuklari türkiyeye kacirma ihtimali var, türkiyede annesinin babasinin evleri var" diye avukatina bildirmis. anliycan, cocuklari o adama alistirmis bu, egerim cocuklar bende kalsa hafta sonlari felan, ozaman o adami unutur hep babasinda kalmayi isterler diye korkuyor.

3. ben alkolik yada kumarbaz birisi degilim, hicte kumar oynamadim hayatimda.

4. aile ici siddetler olmadi, ama tartismamiz cok oldu, fakat dayak felan hic yoktu ortada.

5. ben kizima sahip cikmaya calisiyorum. her gördügümde kizimin altinda kilot yoktu havalar sicak olunca, bende kiziyordum ona, niye kilot giydirmiyorsun diye.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 17:17 @district99 Nr.: 32 Antworten

Bir defa kusura bakma ama insan olabilirsin,babada olabilirsin ama erkek olamazsin bu kesin,

Cunku erkek adam evlenmeden coluk cocuk sahibi olmaz,sevdigine soz verir ve ondan sonra,

Askinin meyvasini dunyaya getirir...

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 17:21 @devrialem Nr.: 33 Antworten

burada haklisin tamam.

evlencektim onlan, ama olmadi maalesef. ben sordum evlenelim diye, ama o istemediydi.

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 17:31 @ruhumsun Nr.: 34 Antworten

Yok yok o cocularin vebali vallah bende degil,

Zaten ben o vebalin altina girmeyecek kadar akilliyim cok sukur,

Soz verip cayanlardan sonrasinda yananlardan degilim,

Nede olsa aklin yolu birdir...

-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 21:43 @zehral Nr.: 35 Antworten

Kac Kere cocuklari hafta Sonu Bana ver dedim, hayir diyor vermiycem diyor. Benim canim Tik etti, her an herseyi yaomaya hazirim. Onun korkusu, cocuklarin o Adamdan sogumasi Ve hep bende kalmak istemeleri. Bu ondan korkuyor. Cocuklari ins alistirmis iyce o Adama Sevsin diye.
-----
0

Beitrag gepostet am 24.08.13, 23:37 @district99 Nr.: 36 Antworten

kardesim sen bu sitede biri sana acicak meslegi avukat olacakta seni müvekilmi sececek diye bukadar detay veriyosun yok kizimin kilot yoktu saci daginikti vs.. bunlari sen bi baba bi erkek bi türk olarak burda bukadar niye kime anlatiyosunki??? sahip cikmaya calisiyosan gercekten sahip cikcak seyler yap sende avukata polise vs git seni iidebir tehdit ediyomusda bilmem ne bi siddet yoktu diyosun peki polis seni baba olarak neden cocuklarini görmekten yasaklasinki ne hakla?? seninde annesi gibi haklarin var .. türkiyeye kacirir diye o kendince bi bahane buluyo diye her diyeni polis cocuklarindan neye dayanarak uzaklastirabiliyo anlamadim ozaman her iki yabanci ayri olanlar ayni ithamla cocuklari görmekten yasaklar bu ne sacmaliktirda sen burda pasifce davraniyosun...?
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kiz cocugunuzu baska biri (alman) yikio...