günaydin sen calismiyorsun demi suan dir stehen trotzdem Prozesskostenhilfe zu yani mahkemelik olay olcak zaten gördügüm kadariyla Sorgerecht icin kämpfen edicegne göre bence bunu beantragen etmeye unutma geh zum amtsgericht mit dem wisch vom Arbeitsamt und bantrage Prozesskostenhilfe dann übernehmen die das yani kisaca Avukatin parasini mahkeme parasi senin üstüne yüklenmis olmiyor.Ablam avukatda calisiyor ondan aklima geldi bi ara anlatmisti böyle durumlarda kimse yükün altinda kalmiyor hilfe var diye.
das hast du aber schön erklärt toni bin stolz auf dich
Ayyy miho cook ozur dilerim kusura bakma demek adam degilmisim senin gozunde,
Bak simdi uzuldum iste,
Peki senin gozunde adam olabilmek icin mesela senin gibi birmi olmak lazim ornek,
Anlasamadigin bir konuda direk ailesine kufur etmek anasini bacisini karistirarak hakaretmi etmeliyim Senin bana yaptigin gibi denyo,
Bu arada kendisi adam olup kizina sahip cikamiyorsa ( ki ozellikle bir kiz cocuguna )
Sonrasinda gelip demogoji yapiyorsa bu arada kendisinin kisilik analizinimi yaptin,
Ne mâlum kendisini alkolist yada kumarbaz olmadigi,esine siddet uygulamadigi,
Yada esini aldatmadigi baska bir kadinla,
Senin kufurbaz olup aile icerisindeki huzuru bozmadigi,
Yani ilk once cocugunu niye goremiyor yada niye bosanmis esinden onu bir yazsaydi,
En iyisimi senin adam olacagima boyle kalmayi tercih ederim,
Sen cok iyi biliyorsun sana deger bile verip asla cevap yazmazdim e yazmiyorumda,
Yazmamin tek nedeni sana kemik atilmadigi halde havlaman munasebetiyle,
Cunku sen tartisma bilmeyecek ve cahilce soylemlerde bulunup kufur edebilecek kadar hayiyetsiz bir kisilige sahipsin by byyyy...
Bir defa kusura bakma ama insan olabilirsin,babada olabilirsin ama erkek olamazsin bu kesin,
Cunku erkek adam evlenmeden coluk cocuk sahibi olmaz,sevdigine soz verir ve ondan sonra,
Askinin meyvasini dunyaya getirir...
Yok yok o cocularin vebali vallah bende degil,
Zaten ben o vebalin altina girmeyecek kadar akilliyim cok sukur,
Soz verip cayanlardan sonrasinda yananlardan degilim,
Nede olsa aklin yolu birdir...