|
|
|
Bu ne sorumsuzluk...???? |
 hahahah okey visacard geht auch noch ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anla$tik. 1 ay sonra Side (colakli)plajinda bulu$alim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu yaz bodrumdayim askitom ,,azicik sosyeteye karsicak dedikte ....ohne haydar ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim.aslm. o ya$ta bir cocugun 2,5 metre mesafeden kötü veya en kötüsü ba$üstü düstügünü dü$ün. allah muhafaza. Bende turnen yaptim ama ilk zamanlarda hep matratzeye dü$erdik. Tehlike görmemenize bir anne sayarsak sizi,veya adayi olarak, hayret ettim. ne diyeyim..saygi...!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mayista bodrum kimsesizleri oynuyor..antalya full cekiyor. askitom deme hemen ya,gidiklaniyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah nö juli ist bodrum time ,mayist olmaz ya ay gidiklanma ----- selam askitolarima |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin.. Ama Bodruma juli de verdigim parayla 2 hafta mai da 2 haftada oktoberde tatil yaparim...ve....40-45 derece sicakligin verdigi eziyeti cekmem. sloganini degi$tir de inanam gari. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamamda akilim paraya kiyacaksin sosyete julide orda topalaniyor  ein no go für alle katzen ----- selam askitolarima |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. Evet ya.. yetenekli bir cocuk,ama emin ellerde degil.el salla diyor ya..!!! ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O zamanda gittim akillim.. Kendini begenmi$ Türk sosyetesinden ba$ka bir $ey yok.Türk bükünede gittim,turgutreise de,icmelerede,gümbetede..ya dilinden anlamadigin yabanci,yada macera arayi$i icinde olan türk genclerimiz. Konuyu dagitmayalim lütfen.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!