|
|
|
Bu ne sorumsuzluk...???? |
Babanin sanirim hakli gururu... Ama.. O cocuk bir dü$se.hayatlari kararir.. Iftiharmi..??? yoksa bir nevi intiharmi..??(Bu ara cocuga helal.Bravo.)alki$.. Ama babaya   Insan altina bir matratze koyar ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inanin, her an bir kaza bekledim.. Babanin sorumsuz gülü$leri beni sinir etti. Öyle cevik bir cocuk yeti$tirmek marifet ama.. Onu korumak daha mühim..Degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimse yazmadigina göre. Benim gördügüm tehlike ortada yok. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Dü$üncenize saygi. Cocuga helal,yeti$tirenede. ama alt tarafta bir emniyet almak gerekmezmiydi.o yüksekten dü$se cocuk.Allah muhafaza. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saygilar. Ben katilmiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tehlikeyi idrak edecek ya$ta olsa haklisin.. ama,benim evladim olsa altindan ayrilmam. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik büle cocuklari net stari yapmak icin hersey yapiyorlar yazik cocuklara ----- aþýk olma, aþk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ps.bu benim oglanda olabilir dermüsüm kedi gibi tirmaniyor ya hahahah ----- aþýk olma, aþk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm asi arkada$im.. Ma$allah derim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kirlim.-. Haydar eni$tenin cocugunda eccük maymunluk olacak tabi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma$allah,allah korusun.. onun yaninda anne ve babasi yok.te$vik edende yok. ötekini de tbr.ettim..Babasini sorumsuz buldum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahhaha haydar yere batsin ----- aþýk olma, aþk ol! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende ayni fikirdeyim.. o masum ,tehlikeden ne anlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Batsin.......... Bittimi.gii..endgültig..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bitirdim..i am single ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo,ke$ke özelden yazsaydin gi.. Duyan gelir gari.. Du bist alleine und zu haben.Nasil alamanca ama.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 iiyi kismetim acilir gi,,fanlerim yazabilir artikin free willy gibiyim ya ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi hayirlisi.. Bende $ansimi denesemmi acep..? Bozuk para cok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denede mag kein kleingeld ... goldkarte ist schon ein muss..... ----- haydar 4 ever |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mastercardim var ya.. idare ediver gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!