50 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.11.12, 18:04 Nr.: 1 Antworten

zaman akip geciyor.. :)
0

Beitrag gepostet am 05.11.12, 18:22 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

istisnalar kaideyi bozmaz iaki hatira olarak yada ani olarak saklayanlar vardir hosta birsey ama misal benim yegenlerim hayatta bilemez
0

Beitrag gepostet am 05.11.12, 18:32 @lafontaine Nr.: 3 Antworten

haklisin  iletisim kopuklugu malesef bolca var türk ailelerinde disiplin adi altinda yada öyle gördüm öyle yasarim edasindan dolayi sogukluk mevcut birbirine sarilmalari bile bazen anormal karsilanabiliyor maleesef bunlara sahit oluyoruz kimi zaman....

henuz aile coluk cocugum yok insallah nasip olur ve sizin aileden örnekler alabilirim cünkü en dogrusu

biz genelde dost saydigimiz bir  yada birkac kisiyle anilar tazeleriz oysa eminimki aile fertlerinin her bireyinin ilgisini cekecektir babasinin yada annesinin anilari...
0

Beitrag gepostet am 05.11.12, 19:00 @yaren_guel Nr.: 4 Antworten

evet ya hele karisik kaset yapma gayretine girdikmiydi ne cileydi  ama emek oldugu icinde degeri vardi...
0

Beitrag gepostet am 05.11.12, 19:07 @biber-dolmasi Nr.: 5 Antworten

nasil anlamadim ya  kasetle pek isin olmadi galiba  simdi kaset bazen sarardi yani icindeki filim banti karisirdi ) komple disari cikarmamiz gerekirdiki tekrar duzgun sekilde filim bantini sarabilmek icin ve bunun icinde bleistift kullanirdik o ortadaki deliklerden birine sokar  cevirirdik bol bol parmakla yapmaya kalkinca yorucu olurdu
0

Beitrag gepostet am 05.11.12, 19:09 @yaren_guel Nr.: 6 Antworten

aynen öyle  simdi usb ye atiyorum 100 sarki iki dk da.. iki gun dinleyince biktim saniyorum yeni sarkilar yukluyorum
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!