|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Aber den rechten Spiegel nicht vergessen. o olmazsa olmaz zaten cünkü iki tarafina püskül takacan anhängerde söyle güzel bir sünger ile dösüyeceksin birde frisieren yaptinmi jet olur jet...... Sanki Jaguar mubarek ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
selam xsena.. hsg. Kiz bulmak zorla$ti derken...?? Bence erkekler kara borsa..!!! Hazirlari cikinca el emegine de gerek kalmadi..anliyorum.. aylarca verilien emek,5 dakikada bir automattan cikabiliyor.. Bende beyaz E$yanin her türlüsü var..elektronik aletlerimin de en kalitelisi..
Sence ben hazirmiyim evlenmeye..?? yoksa bir 5 sene daha bekliyeyimmi..? yorumuna samimi gözetimlerine tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
oooo kankam bilir i$ini.. Bayraklar ayyildizli olmasin..caliyorlar.. Ya cimbom ya kartal olsun..  Kanka ya..Sen espriti hava alanindan almaya onlami gittin..yoksa vazmi caydiniz.. Hatirlamiyorum..Yaslandik gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
alayim kendime bir mofa.. Sen binmezsin zaten..sosyete gülü.. Cilgin seni havaalanindan almaya kalktigindada kar$i cikmi$tin.. haklisin...Hatirliyormusun..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Evet kankam Espiriti Havaalanindan almaya Mofam ile gittim arkasina Anhängeride taktim ve yesillik olarakta yoldan bir Cam Agaci kökledim ama begenmedi hamfendi benim roketi...... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Bak önceleri böyleydi 
simdi ise Anhänger böyle oldu  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Anliyorum..konu nereye gitti.. Senin ceyizinde neler vardi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Woaaaawww.. 5 yildizli hotel kalitesine.. Cam agacinida,mezarlikta cicek bulamadigin icindi sanirim.. Böyle emege,güzel niyete hayir diyen..Aklini ya peynir ekmekle yemi$.. Ya da cok assettorik..hahahahha.. Bu da ne oluyor diyenlerin cogaldigini hissediyorum,-- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
zu wenig gii.. Bank konto..?? Yatak odasi kiz tarafina aitmi$.??.. $öyle bir kaliteli yatak odasi mit "tempur "matratze,. Sende benim gibi tam hazir degilsin.  Bir kac sene daha bekar gezelim gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
cam agacini komsunun bahcesinden kopardim. mezarligada ugradim ama sadece siyah celenk vardi.... yaw matratzeye ne gerek var kankam bir gazete kagidi bile yeter bana yeterki hatun gelsin ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Tahtaya vur gii.. Arasam bulurum belki- Ben,Beni bulmasini istiyorum.. Istanbulun fethi gibi(ammmada abarttimya)  Allah herkesin gönlüne göre versin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Senin o ormantik davrani$ini anlayamanlar olacaktir.. Bu yazilmami$ bir kuraldir.. Sabret...........Kötü niyetini eksik etme.. Ba$ariya ugrayacagin günler yakindir. Elinde son care alternatifin vardir kankam..Onu kullanirsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Cok ciddisin bu gece.. $aka olarak ta olsa espiri yapmiyorsun.. Sanirim hala var bir cekingenlik..Anliyorum.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Bazi insanlar.konulan mesafeyi hakkediyor... Pi$manlik fayda etmiyor..özürün gecerli olmuyor. Zaman en faydali recete olduguna inaniyorum.Becerebilirsem ,bir ne$eli havayla iyi gceler diliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
aslm.. Ceyizi olmayana koca yok.. Evlenmek yasak..Yeni kanun bu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
selam xsena Her$eyim yok..Ihtiyacim olan her$eyim var..Elbette borcumda.. Güzel temennine Amin der,hepimizin gönlüne göre olmasini dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
selam memo...haliyle annem zamaninda dantel isleri vs hazirlatmisdi ve hazirlamisdi...ama yazik oldu...oldugu gibi kaldi öyle...kullanilmadi...evini nasil dösüyorsan o sekilde renkleride uyduruyorsun...kizkardesime annem hazirlamadi ceyizlik....kizkardesimin evi tutuldu bi kac hafta öncesi herseyi birden alindi secildi kondu...sanirim artik ceyiz falan kalkdi...yani enazindan benim cevremde kalmadi...daha dün karsilasdim AMC toplantisi vardi...bi anne, kizi daha 14 yasinda AMC ye yazdirdi..ceyiz denen bisey kalmadi dedi bari bu takim hazirda olsun dedi.....yani dantel falan kalmadi artik......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
$anslisin o zaman.. Bizim köyde ceyissiz kiz almazlar.. Mutluluklar.Dügüne cagirirsin in$allah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
aslm..almanyali hem$om.. Ergen ya$ta,örgü ögrenmek,naki$ yapmak,diki$ dikmeyi ögrenmenin kimseye zarari olmaz.. Ama ..haklisin.Simdi mobilyaya göre dizayn yapilip süs e$yalari aliniyor.. AMC li bir kiz bulsam hemen annemleri istemeye gönderecegim..(ama tam takim olacak) yorumun icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
aslm..mehriban arkada$im,.
evet ya aynen..Hem marifetlerini gösterirler,hemde o zamanin $artlarinda ev süs e$yasina katkiklari olurdu.. cocuklarina miras ve örnek birakilirdi... süpersin..ayni dü$üncedeyiz sanirim. tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!