|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
merhaba ahu hnim.. Kismet degilmi$..Icinizde bir ukde kalmasin.. Baksaniza ,zaten öyle bir adedi olanlar azalmi$... Zaten örgü örme ali$kanligi sadece ninelerimizde kalmi$. yeni nesil.kiz tarafi bunu alacak,erkek tarafi dügünü yapacak diye anla$iyorlar aralarinda.. Böylece...masalardan ,raflardan,kirlentler kalkti..TVnin müzik setinin üzerindekiler de zaten ho$ durmuyordu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Cano Mofami garajdan cikardim yikadim cila yaptim sanki gelin arabasi gibi direksiyonuna püskülle taktim. ha Anhängeride artik döseme yaptirdim... simdi cok rahat ve hele birde kaciyor frisieren yaptim tam 27 Km/H basiyor jet gibi jet ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Gazan mübarek ola.. Anhängere birde kücük cadir kursaydin ya.. acil vakalar icin,yagmur falan yagar ya..  Benide davet edersiniz nikaha. veya hoca nikahina.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
arabanmi var yoksa ???? ben 8 defa ehliyete yazildim hep hakkimi yediler 9. defada MPU ya gönderdiler oda birseyden anladigi yok beni kaybettirdi aam testi, halbuki tam 3 soruyu dogru cevaplamistim.... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
KANKA Anhängerin cadiri zaten var sanki Hilton Hotel Hochzeitssuit gibi oldu yaw... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
giii porschede biseymi pek hosuma gitmiyor benim porsche cok dar ici ve hareket edecek yer yok... benim mofanin Anhängeri ondan genis dogrusu.... Hilton Hoteli gibi masallah ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
$imdi bayanlar örgü i$lerini yapmayi pek sevmiyorlar,veya vakit ayiramiyorlar.. Birde hazirlari cikti veya para icin örenler var.. Bilmek iyi bir $ey..Hic belmemekten daha iyi.. Eski tv.lerde yangin bile cikmi$ti bu sebepten. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
hep hakkimi yediler ya gözüm anlamiyorlar bunlar söförlükten halbuki ben eskiden ne düldül sürerdim ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
giii.beni kaymagina bindirecenmi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Kiz olsam hazirlardim bohcami--- Amma da romantik olurdu ya.. Aman 30 er zonede dikkatli git..Radara yakalanma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Richtig einfahren.. Sende unutmu$tur,yüzden yukari cikmayi.. yarim saat yeter. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
aslm.. Yapma ya.. Ne gibi seyler koyuyorlar ceyizine.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Illede yeni mi olacak..kullanilmi$ olmazmi.. Kendi evime gelecek gelin..Benim kullandiklarimi kullansin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
ooo kankilerim gelmi$.. A$kin gibi bir yengeyi görünce...Ceyiz hazirlama firsati vermemi$sindir.. 5 gün oldu döneli..Iyice dinlendim.Alanyayi gezdim.Kaleye ciktim..Dim cayina gittim..Harika ya$anacak yerler ya... Havada tam istedigim gibiydi..Ne cok sicak,nede soguk.. Selamlar her ikinizede.. Biribirinize iyi bakin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
A$k demek.....Sandiksizda sevebilmektir.. Devamini,her gün daha da artmasini dilerim..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
hic öyle 240 bastinmi..?? Yazik arabaya ya... Rentnerler arabasina dönmü$tür mutlaka.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Kullanan ki$i arabanin konumunu belirler.. Benimkide tam genc kiz gibi..17 ya$inda..140 kw... senin kaymakina 3 ceker.. ver bi yarim saat bineyim..Araba $öför görsün.. araba oldugunu anlasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Hic haberim olmadi.. KIyamiyorum ayrilmaya..O bana..ben ona cok ali$tim.. Bis der TÜV uns scheidet diye yeminlerimiz var..Ben sadikimdir.. hala bebek gibidir senin kaymagin..Kaza falan yapmami$tir in$allah.. Allah onu sana ..seni ona bagi$lasin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Insallah öyle devam eder.. Bu sene bende yeni alacaktim ama..Seneye erteledim.. Bei mir kommt so wie so nur DB in frage.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
tsk.ler..hepimize.. Belki..kankim cilgin gibi mofa alirim.. Arkasina anhänger(mit überdachung)..havamdan gecilmez degilmi..?? Seni davet etsem gelirmiydin..($aka) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!