|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Kulagi cinlar in$allah.. full destek verirdi karde$ine.. Bana güvenirdi sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Bu güzel temenniye sadec amin diyorum.. MUtlulugunun daimi olmasini diliyorum ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
In$allah.derim..özletti kendisini...ona izinde ya$adiklarimi anlatacaklarim var.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Bende alan razi-veren razi istemi$tim zati..heehehehehehe Beceremedin..seni nereye havale etsem acaba..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Ben gelernte handwerker im hircin arkada$im..Cöpsüz üzümüm.. Kötü ali$kanligim yok..iyi kazaniyorum..(schleich-werbung)  Tüm sene evden i$e...i$ten eve..Sadece tatillerde azarim.. O gadancik oluveesin gari.. selamlar kuzeye.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Merak ettirme gi.. Yazki..talibin olsun.. Mesela..Dantel masa örtün varmi..12 ki$ilik.. ha..varmi...??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Buradan yazamam.. RTÜK mani olur.. Ba$ka zaman ins..kanki..özele yazarim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Nichts da.. Ben kismetimi beklemesini bilirim.. Aramak icin sadece biraz vaktim yok.. o bulsun beni.. Esra derken.erolu olmasada olabilir yani..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
12 ki$ilik cay tabaginin altina serilen kanavice de varmi..?? Varsa..ve hala sahipsizsen...iyi reklam olur..kapanin elinde kalirsin.. Baksana cogunun ceyizi bile yok..annesine küsmü$..Kedimmiydi o ya..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
saygilar beyza.. Zaman degi$ti..Ayni tüfek icad edildi..mertlik bozuldu gibi.. Ben hala erkegini bekleyen,onun hayaliyle,ona ören ,naki$ yapanlari tercih ederim.. Ütü yapmasini dahi bilmeyen(konu ba$ka kapiya acilmasin.)El i$lerinde marifetli bayanlar,erkeklerin tercihi olmali.Yani kendisini erkegine saklayan,onun giyecegi pijamayi ve ic cama$iri secen kizlarimiz vardir hala..Buna eminim..azinlikta olsa dahi. Birde..özel..Güzel emek yapanlar tercihimdir.herneyse.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
selam es.. AMC womöglich..
En iyi yatirim..AMC en varmi gii..??? Ona göre cevap yazacagim da.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
o ithal damat icin gerekli arkada$im.. Ben TR.icinde veya di$inda öyle bir adet,gelenek hala varmi diye merak ettim.. Aldigim yanitlara göre..nJet.nein.no,hayir.. K$eke olsaydi ya.. Bence bunun sorumlusu...internet ve tv yayinlaridr..Dogrumu..? yoksa haklimiyim..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Audi..no go.. Daimlerim var..hemde kiz gibi..17 ya$inda... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
esprit diyecektim.. Tinte sind ausgegangen... MIt fisler bleibst du immer zu hause.. AMC muss..muss. Olmazsa.. olmazi erkeklerin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
O tencerede pi$irmesini bilen birisi olsa bari... Tüm kuzeyde fast food adreslerini bilen ,ögünen,tadini aldigini inkar etmeyen ki$ilein..ceyiz sandigina da bakmamak lazim... Öyle ki$ilere benim gibi mutfakta gourmeleri ihya eden birisi lazim.. Ne demi$ler.."ein hand wäscht den andere.. özürümü red etsende ..Bleibst,mein arkada$.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Senin bir falina bakayim hircin arkadasim.. Kahveni ic,ve kapat.(neskafe degil ha..) türkisch mokka.. AMC ye gelmeyen,bence ya haberi yok..yada senden haberi yok..Aktiv sein ist alles..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
O yil ba$i gecesi..haddimi a$tim.. TR.deydim.ve kar$ima cikan ilk ki$i olan sana biraz özel yazarak,seni kirdim. senin gibi en eski arkada$larimdan birini kabetmek beni üzüyor. Yokmu hal caresi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Acik kapi birakmana sevindim.. Sana yaki$anda buydu.. Umarim telafi ederim.. Bana zaman lazim, k..i..b.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
Benim ceyizim hazir hircin kizim.. 1 voller (aldi) tüte euro-- Yani.. ya herro ..ya merro.. Balkon kapim bilem acik yatiyom valla... sen hircinligini nerde biraktin beaa..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kizlaaaarrrr....!!!!! |
ya bir anne olarak bunu en iyi bilenlerdensin.. Kim evladini kurda-kuzuya teslim etmek iste Beyza.. Ebeveynlerin bu incelemesini sadece dogru degil,mecburi olmasini dilerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!