|
|
|
isiririm seni ben haha :) |
Gelde isirma..... göriyorsunuz dimi cani yandigi halde bebek oldugnu biliyorda isirmiyor bebekde cok datluu demi masallah ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yaaa insan yanaklarini isirasi geliyor dimiiiiiii ahhaha kedide masallah cok sabirli. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet canim öyle hayvan deyip gecmiyelim bazi insanalrdan daha cok mantikli düsünebiliyorlar ve bak cani yandi veee kavga etmiyor örnek bir durum...anliyana...... kiz esmeri istiyordunda sey diyeceydim SANA ZAHMET ELINI ACARMISIN ACIK ELININ ICINE SIMDI SANA ZAHMET DILINI SÜRÜVER VEEE sen anladin oniiiii   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biseycik olmazdi sanmiyorum onlar cok iyi biliyorlar yahu ben esmerle her gece koyun koyuna yatiyorum hic bisey olmiyor tam tersi sirnasiyorrrrr misal siegfried ve roy miydi su beyaz kaplanlari sahnede vegasda show yaptiranlar adam sahnede schwächeanfall bekommen yapmisti millet saldiriyor diye sanmisti megersemmmm adami yavrusunu tasir gibi sahneden kurtarmak istemisti sonradan ortaya cikmisti adam öldürtmedi düsün. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masallah cok dadlilar cocuktaki yanak isirmayla tükenecek sekilde degil ama kedi demekki iyi egitilmis yoksa kedi cani yandigi anda mutlaka birsey yapardi ama ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay bee sen ne cok biliyon öyleee ) HEMENDE SIFFREYI CÖZMIS ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk kardesim yorum icinde demek sende nankör kedi diye kedileri taniyon ama aslisi yokkkkk ben yillardir kedi besliyom hic nankörlüklerini görmedim asla tam tersiiiiiii.bana cok mutluk veriyor benim kendimmmmm yaramaz gerci biraz amaaaa nankör yani yok ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm ya evet öyle biliyorum bende ama onun nededine sanirim biraz farkli ona deyinmeyim burda mideler kalkabilir  ama kedinin huzur verdigine inaniyorum eve yorgun sekilde gelip o kedinin senin yanina gelip uzanipta kendilerine ait bir ses var o sesi cikartmasi bilimsel olarakta aciklanmisti insandaki stressi aliyor diye  yavru iken cok seviyorum ama büyüdüklerinde sevmiyorum nedense sunun tatliligina bakarmisin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya dodi cocukda benim hani yayin yapinca ingääää ingäää agliyorya o iste YAHU esmere benziyormi hic buuuuuuuuuuu alla alla amcasiiii dodi dodi dodi amcasi bak bu benim oglum 
bunlarda patileri  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kavustuk gayserili abicikle sagolsun gelir gelmez geldi TOPICDE HEMEN yanimaaaaaaaa kavustuk  tsklerrrrrr cok severim onu keske hep diyom gercek hayatda onun gibi abim olsaydi ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim o bebek cok saglikli büyüyor kil mil biseycik olmazzzzzzzzz merak etme varya ne kadaar titis büyütsen cocugu illerde okadar cok seye alerjisi böylesi en güzeli misal bi yerde okuduydum yeni dogmus bir bebeki ilk haftalarinda ciftlikde ahirda cok tutunca hic alerjisi olmiyormus bilim test yapmis yaaa böyle iste was nicht tötet härtet ab ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak yine facein isine karisiyon o oliyor halasiiiii ayol lütfen herkez yerini bilsin sahi nerde benim face yine gec geliyor yine gec geliyor bu adammmmmmmmmmmmm ortalarda yokkkkk yaslandikcaaaaa gecikiyorrrrrrrrrrrrrrrr ilk yillarimda siteye girince burdaydi simdi cökmüsssss en gec o geliyor HIC FORMDA DEGIL ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günydinlar testossssssssssssss bunu görünce benim ece aklima geldi 
amcasi bak bak bu güzellige bakkkkkkk masallah deyin cabuk  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bi türlü gelemedim bu topige.....giremedim gitti yaaws
digerlerine cevap yetistirecem diye iste....önc ebi günaydinlar, ardindan da yorumum konu ile alakali: kedi ve köpeklerin kuyruklarinda aci yoktur....aci ! sadece kikirdak dokusu tarzi kuyruklar,sinirler yok kuyruklarda ve haliyle aci da sadece tarhana corbasinin icinde oluyor...katarsan tabii....   ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abisi o siyah gözlü degil bak asil böyleeeeeee gözleri var oyoy sen yanlis görmüsün  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok beee tabi aci var kuyrugna basda bak noliyor  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bas,ben ne basacam ? basma miyim kiz ben ? allallaa..............ha,yok....masallah masallah !
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet cok tatli olabilir ,,,ama coook tehlikeli bence.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence tehlike yok birazda güven meselesi misal benim kiz arkadasin iki tane cocugu var bitanede köpek köpek cocuk yürümeye baslayinca yola dogru cocuk kosunca ilk o önünü kesiyordu havluyordu geri gitsin diye yani bazen hayvanlarda böyle koruma yönleri var biliyorlar büyük insanlan bebekin farkini. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he giiiiii cok datlular dimi hahahha oyoy bende öyle biliyom kediye nakör diyenler zaten kendileri nakörrrrrrrr benim gözümde  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!