|
|
|
Küçük Ezgini yemek duası Senin ağzını yerim ben :))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel ! paylasim icin tsk yerim ben onu 41 kere masallah !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masallah paylasim güzel.tskler ana okuldan galiba bizimde ana okulda cocuklara ögretiyorduk öyle. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tatli yerim agzini ben onun 41 kere masallah !   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok oldu bunu paylaşalı aslında silindi sanıyodum ben ne ara geldi yine  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi baya oldu bunu paylaşalı ben ilk gördüğümde dilim tutuldu sandım maşallah dielim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arayan bulur dermisim! cok olmamiski ya 4 ay olmus paylasali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet cok seker beyzanin koydugu kizda ufakken cok sekerdi simdi büyüdü kocaman kiz oldu sekerligi gitti kücükken daha bi ayri tatli oluyorlar büyüyünce gidiyor zaten ne ögrenirlerse kücük yasda ögreniyorlar farkli dilleri bile ögrenmeleri o yasda daha kolay ingilizce misal francizca harika ögreniyorlar. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 ay azmı   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizimde imkanlarımız olsaydı keşke bu yaşlarda bizde öğrenirdik ülke lisanları ama yoktu malesef yine çok şükür sapmadık başka yollara  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olsun bu yasdada ögrenebilirsin ama iste zorlanirsin yabanci dil bilmek güzel ögrenmeninde yas siniri yok insan hergün hayatda bisey ögrenmiyormi sanki gec kalmis sayilmazsin hem dedigin gibi bildiklerinde varsa üzülmene gerek yok insan insan olsunda sonucta en önemlisi o okumusda adam cikmayanlarda var dimi beni yanlis anlama demin yabanci dil icin örnekdi sirf. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tatli masallah supanallah valla oluyormus  söyle yanaklarini tutup isircaksin yaa ben tsk ederim paylasim icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
est. bizde biz söz vardır sakalla kamil olsa kişi keçiye danışırlardı her işi die nedemek istediğinizi çok iyi anladım ben tşk ederim yorumunuz için bu arada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben teşekkür ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hihi: iyimis güldürdün beni tskler rica güzel konulara herzaman katilmaya severim iyi yorumlar kardes. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşk ederim allah herzaman güldürsün yüzünüzü  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru cocuklar ne ögrenirse kücük yasta ögreniyorlar benim oglum 2 bucuk yasinda youtube den baka baka ingilsce abc yi ve 10akadar saymayi ögrenmis göz kas arasinda.onlardan haric benim icin en önemlisi dualar ve iki dua biliyor simdide fatihayi ezberliyoruz oglumla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oh ne güzel masallah ALLAH bagislasin. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin cümlemizin evlatlarini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haklisin beyza öyle.cocuk olmak güzel ama anne olmak dahada güzel eyitimi zor ama olsun  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!