|
|
|
Kız Çocuğu Büyütmek zor iş yaa... |
haklı oldugun konularda var haksız oldugun konuda ..bencil fikirlerden uzak kalınması gerekir bidefa kaldiki o kız alıcagını almıs satıcagını satmıs ona bu saatten sonra pek farketmez ancak kendisi fark eder yanlıslıgı ozamanda geridonusu anlamsız kalır .dönmek istediginde elde var sıfır neye dayanarak kabul edilicegi mecul .benim surda kanaatim neyi ekersen onu bicersin beni anlarsanız sevinirim .kimse kendini kandırmasın sorumluluk sahibi sorumlulugunu itiraf etsin ben burda ayrımcılık yapmıyorum anne sorumluysa anne itiraf etsin ben ugrasamdım ben ilgilenemedim ben koyverdim ben yaptım simdi oda bana yapıyo gibi bircok yüzlesmeleri itiraf etmeli .babanın o egitimi sert olsada ona önem vermeli annenin yapamadıkları vardır burda baba devreye girer cocuga karsı tutumu farklıdır eh iste ozaman anne buna cekimser kalıp uzakdan takip edicek gelip ona destek icin babayı suclarsa cocuk babadan tiksinir ve o cocuk babayı yok sayar cunki destegi almıs zaten anneden annede yaptıgını ona asılamıs oylece ektigini bulmus.hic bir zaman aile icersinde cocuga terbiye döneminde yapamadıklarınızı yapanlar olunca yanlıs görmemek gerek .babayı aktip rol olarak onun icdünyasındaki favorilerine ortak kılmak gerek sadece anne onun ic dünyası degildir.olurki cocuklar cok erken yaslarda annesini kaybeder ozaman iste babanın onun icdünyasında olması devreye girer olmazssa olmaz degildir bunlar .bu halde kalan bir cok cocuk vardır .yarınlarını düsünemeyen galip gelemez bu söz cok seyi acıklıyor ama en cokda anne babayı acıklıyor. |
|
|
|
|
|
|
|