|
|
|
Kız Çocuğu Büyütmek zor iş yaa... |
Benim dünyalar güzeli kızım, yaklaşık 1 senedir bir sırp çingenesiyle arkadaşmış...yeni öğrendim. Asla kabullenemeyeceğim bu olay, evde bütün dengeleri alt üst etti. Büyük bir stres yaşıyorum. Arkadaşı olmasına karşı değilim, ama böyle bir insanı ben damadım diye karşıma alıp oturamam. Şimdiii....sizlerden eleştiri değil, kırıcı olmadan, saygı çerçevesi içerisinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben şu adam olacak diye ısrar etmiyorumki. Ama o seçebileceği en kötü insanı seçti. Yani ona izin verip de sonra pişman olmasınımı seyredeyim??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dünyadaki en pis ırklardan birisidir sırp milleti. Bu çocuğun çingene olmasıda cabası tabii. Önerinizden dolayı teşekkürler ama, ben kızımı onun yanında görmeye bile tahammül edemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
21 yaşında arkadaşım. Çok aklı başında bir kızdır aslında ama bu çocuğa nasıl takıldı bilemiyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selinnaz hanım, hemen hemen her baba çocuklarını sever. Ama benim kadar çok seveni az bulunur. Ben kızımla arkadaş gibiydim. Kızım 21 yaşında ama daha bir gece bile başka bir evde kalmış değil. En yakın kız arkadaşında bile kalmasına izin vermedim şimdiye kadar. Ona çok güveniyordum, hemde her konuda. Ama fazla güvenmemek lazımmış. İyi dileklerinizden dolayı çok teşekkürler. Umarım onu tekrar kazanırım. Kaybetmeye dayanabileceğimi sanmıyorum. Sonuçta çok kötü şeyler olabilir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kızımla arkadaş gibi olduğumu yazmıştım. Tamam...diskolara falan beraber gitmedik ama, ben elimden geleni yaptım. Hayatı tanımayan bir kız değilki. Bugün kadar peşine takılanların haddi hesabı yok. Hepsini biliyorum, hepsini anlatırdı bana. Ama bunu anlatmadı çünkü izin vermeyeceğimi biliyordu. Nasıl böyle bir hata yaptı anlayamıyorum..... Ama, Selinnaz hanımın dediği gibi, erkek çok ama baba bir tane. İnşallah bunu kızıma anlatabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azize kardeş, dediğin gibi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sabretmeye çalışıyorum, kızımı kaybetmemeye uğraşıyorum. Hatta pılımı pırtımı toplayıp bu ülkeden gitmeyi planlıyorum. Yani bu uğurda herşeyi yapabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyler beyler kendinize gelin  bide ramazanda ne bicim laflar yakistirmalar yapiyorsunuz  pardon halide_onbasi nikine tikladim sadece  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam gibi tartisamayacaksaniz cikin biraz temiz hava alin sonra devam edin konuya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bosver eftal yüreginin tartisini koydu ortaya biraz önce ettigi o iki cümleyle  lafini nerden nereye götürdü su ramazan aksami  baksana akli fikri uckur olayinda ,iki evladi varmis yollayacakmis  ettigi laf laf mi ki kendisi bi halt olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hırçınkız, sen benim yazdıklarımı tam okumamışsın. Ben geri kafalı bir insan değilim. Sırp çocuğunun ailesini de ben değil bütün Türkler tanıyor. Burada bile, gerek hareketleri, gerek kıyafetleriyle tamamen çingeneliği yaşayan insanlar. Benim zorum buna zaten. Ben o aileyi dünürüm diye kapıdan içeri bile sokmam. Böyle olunca kızımın öyle bir insanla beraber olmasının ne anlamı var. Ben damadımı yada ailesini karşıma alıp iki satır muhabbet edemeyecekmiyim. Aradaki farkı anlayamıyormusun. Bu insan ayrımcılığı değil. Kızımın geleceği söz konusu burada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okudum eftal ,evet... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özellikle halide onbasinin nikine tiklamistim ,yani ortaya yazmistim konu kapansin diye ,anlayan kim ama  neyse konudan cikmamak en iyisi olucak derim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efendim, kizinizi sakin kirmayin derim,cok zor oldugunu biliyorum dile kolay suan ki bizlerin yazdiklari ,ama sabredin ve biraz zamana birakin ,kim bilir belki zamanla anlasmazliklar cika bilir kendi aralarinda .siz bi baba olarak kizinizin yanin da oldugunu gösterin ve ilginizi kesmeyin kizinizdan ve sevginizi de .bu ara da bu konunun sizi üzdügünü sakin bisekilde dile getirin ,ona incitmeden bunlari anlatin izah edin derim . hemüz tüm duygulari yeni oldugu icin belki herseyi göremiye ve algilamiya bilir ,kiziniza biraz zaman süre taniyin . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemen panikemeyin,eleştirerek üstüne üstüne gitmeyin,kızınızın tepkisi istemediğiniz gibi gelişir sonra arkadaşca yaklaşım gösterin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yıldız ve Kardelen hanımlar, sizlere çok teşekkür ediyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama, herşeyi denicem. Kızımı kaybetmeyi asla göze alamam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ana baba olmak kolay degil iste ,hele hele ki ergenlik cagina cocuklarimiz gelmisse .kücüklerin kücük büyüklerin de büyük derdi olurmus.büyüdükce bazi sorunlar da bayagi zor agir ola biliyor.madem dünya ya getirdik bazi zorluklarina dayanicagiz nede olsa bunlar kendi evlatlarimiz. zamanla kendi farkliliklarini görür diye tahmin ediyorum.siz kirici olmamaya calisin kiziniza karsi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu bayan icin fark etmez anlıyorum ama sende agzını yorma ona heryol ankara bırak onla tartısmayı uzatma bence halide hanım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejos gönlünde sana bir carparsa bakim ozaman gönül gönül dicekmisin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence bu devirde cocukların geleceginden sorumlu annedir .buna istek tekme vurun ister yanlıs yorumlayın anne neyse cocukda o yoldadır dogruysa anne yalancı sahte ve hergun biryerdeyse cocukda öyledir baba zaten anne ye güvenmis sabah cıkıyo aksam geliyo neden bilicek anne ne yapıyo tek yapıcagı guven cocugunada oyle .anne sorumsuzlukla oturum nette vakit saglarsa onla bunla konusmaya dalarsa cocukda herturlu hastalıkda olur gerekirse annesinide terk eder kimse kendini kıvırmasın bosun adogru konusun dogrular cıksın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!