|
|
|
ögüt..nutuk... |
Annenizden veya Babanizdan en cok duydugunuz söz veya cümle neydi veya nedir?
benim annem beni gördügünde ilk "su surata bak der"  babam ise "dedigim yola git gittigim yola gitme"  ya sizde ????
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
annem bana küs ama yemege küsme derdi  babam da insan olana laf yeter derdi . konu dayak mevzubasi oldugun da ,dayaga karsi bi insan di  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
ne kadar da dogru söylemis tsk yildiz paylasimin icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
allah rahmet eylesin dogru söylemis diyecem ama üzerine alinma emi  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
rica ederim isabella  atalarimizin söylemleri bi sekilde kulagimiza küpe olmali ,nede olsa hic bir anne baba evlatlarinin kötü olmasini istemez  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
aynen öyle katiliyorum sana cogu zaman kizsakta yada biksakta bazi sözlerden gün gelir hakliymis deriz ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
Allah gani gani rahmet etsin babani ayu cey ceyim  ya su ayuluk nolucak,bak bu gözden kacmis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
haddim degil tanimadan etmeden insan yargilamak simcik sana esek disem ayip olar ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
sende güzel lafdan anlamiyorsun cey cey iltifat ediyorum iltifat  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
ace bile paklamaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
begendim bunu kim söylüyor sana ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
benim annem hep bana hadi annesinin akilli kizi kalkda su cöpleri ativer emi derdi aklimda en cok o kalmis hergün duyardim bunu  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
saglam görevin vardi desene ama güzel dille söylemis tsk paylasimin icin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
bak bak 15 nr de neler neler döktürmüssün ,ama bu senin a...u olup olmama gibi gercegi yok etmez benim gözüm de  paylasim icin tsk ederim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
ruhumun güzeli gelmis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
evet ya ailenin en ufagi olarak cöp benim isdi RICA ederim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
haha evet ta kendisi gerci gözleri yumuk yeni kalktim cünkü yine turkbasede sabahlamisim nabersin canim umarim iyisindir ? ALLAH rizasi icin bi kahve veren yokmi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
yildiz-68 i kac kez gördün ömründe ayu cey cey  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
buyrun kahvelerinizi ve sizleri chate alalim sohbet icin  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ögüt..nutuk... |
schrippen alicam istersen schrippen vereyim güzel bacim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!