|
|
|
sadece merak |
Yani dırdır olmazsa?!... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Yorumumu daha dikkatli olarak tekrar okursanız, aslında ne demek istediğimi anlarsınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Bir bardakta bu kadar firtinalar kopariliyor gündem adina . . . . Simdi ben merak ediyorum soruyu tersten soralimmi, ne dersiniz . . . . Bir Sibel degil bir Kemal ciksa ortaya ve deseki, Her bayana 4 erkek yasal olacak, Türkiye rahaaat bir nefes alacak . . . Cevabimiz herhalde söyle olurdu Hayaldi, gercek oldu . . . . rofl:  ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
kim derse desin kabül edilmezz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Espiri sizin köyden gecmiyor anlasilan . . . Adres verirsen 5li bir paket espiri yollamak isterdim kargo ile. Selamlarimla ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Selam deja . . . . Senin ciddi bir o kadarda saka anlayis yanini biliyorum. Birileri anlamadi galiba, umarim siz anladiniz . . . Yoksa benmi yaniliyorum. Asagida alinti tekrardan. Bir bardakta bu kadar firtinalar kopariliyor gündem adina . . . . Simdi ben merak ediyorum soruyu tersten soralimmi, ne dersiniz . . . . Bir Sibel degil bir Kemal ciksa ortaya ve deseki, Her bayana 4 erkek yasal olacak, Türkiye rahaaat bir nefes alacak . . . Cevabimiz herhalde söyle olurdu Hayaldi, gercek oldu . . . .
rofl:  ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Selam Efe kardesim. Ben o teklifede hayir derdim..Nerede yasiyoruz ya..Bir kadini kuma almakla ne kadar alcaltiklarini farkedemeyen zihniyeti yinemi canlandirmak istiyorlar. Saygilar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
sizin espiri anlayışınız benim yanlış algılamama neden olmuş özür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
dırdırı yaptıranı düşünürsek???  nedenlerrrr???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
memo kardesim,
Elbet kabul edilebilir bir yani yok . . .
Hangi mantik kabul ederki, kaldiki ben günümüzde hala iki evli olan yada erkek
cocuk dogurmadi diyerekten kuma getiren zihniyetede karsi oldugumu kimse degilse sen bilirsin beni.
Ben isin geyik tarafindaydim . . Siyasi reklamlarla bagdastirarak espiri olsun diye yazdim.
Bu dünyada hic kims kimseyi rencide edecek harekete yesil isik yakacak degilim.
Fazla söze gerek yok diyerekden, bu konuda sahsim adina espiride kalsin diyerek
selamlarimla ve muhabbetle kucakliyorum canim kardesimi.
Efe ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
El insaf diyorum ben Kadınlara dırdırcı derken Bakın burda siz erkekler yazarken ne yapmış oluyorsunuz Üçüncü dünya savaşı çıkar karışmam Bu savaşın sebebide ''en çok kim dırdır ediyor'' sorusunada cevap savaşı olabilir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Sevgili Kardeşim Cevap vermeyi ''TVnin önünden çekil gol pozisyonunu göremedim senin yüzünden''diye düşünüyorsanız; Feci halde yanılıyorsunuz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
hocam,finalrdeyim.çok çalışıyorm.hedefm böüm birincisi olmk...dilim pek iyideğl bu nedenle amerikaya 6 haftalığına gidecem..dediniz gibi kızların okuması şart.. anne olduğuuzda hayırlı evlatllar yetiştrmk..
konuya gelince zırvalamış..düşündm babam cici annemin oldgnu söyleyecek..annemden önce bn babamın başında bulunan saçlrı yolarımm.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
başarılar her şey gönlünce gerçekleşsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
yazdıkarınızı algılamaya çalıştım..bay düşüncenizle size katılım olabilir...bayanların tümü ortaklığa isteyerek lades demez....maddi durumu çok iyi olanlar çalışmayan eşinin yaşamını garanti altına alıp ayrılma yolunu tercih etmeli sonrası ne isterse yapsın.. çalışan bayanın ise kabül etmesi abes.tek celsede ayrılığı düşünecektir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Doğruyu söylemek gerekirse Biz millet olarak hala bunları tartışıyorsak Demekki hakkettiğimiz yerdeyiz(henüz duygusal ve güdüsel olarak evrilememişiz) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Ataerkil toplumlarda hangi çağda,kadın, altın değerinde olmuştur? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
fazla merak diyorum sana başkada bisey demiyorum ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
122 nolu yorumunuzu okurken kalp krizi geçirecektim Kadınlar böyle mi korunacak Dışardaki sapıklardan koruyayım derken içerideki sapıkla birlikte olarak mı? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!