|
|
|
sadece merak |
"2, 3 ve 4. eş yasal olsun!" Fatih ve Eyüp belediyesinin muhafazakâr aile danışmanı olan Sibel Üresin'in yaptığı "İmam nikahlı 2. , 3. ve 4. eş yasal olsun" açıklaması ünlüler arasında da tepki gördü. Ünlüler o zaman '4 erkekle evlenmek de yasal olsun" dedi... Peki, ya siz ne düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Kimin ne düsündügünün ne önemi varki sen ne düsünüyosan onu yap bence.Bu lafi eden kadin kesinlikle art niyetlidir,toplumu bölmeye yönelik bir harekettir hemen baliklama atlamayalim.herkesin akli var fikri var zaten isteyen parasi olan yakisikli olanda istedigi kadar bayanla olabiliyor bu kadinin dediginin ne önemi varki.Ha buna yasal bir düzenleme getirilirse sapikliga kilif bulunmus olur baska bisey degildir bunlari konusmak bile ayip geliyor bana birde bayanlarin bunu demesi ayiptanda öte insan acaba diyor kendilerimi bunu istiyor tövbe yarabbiiiiii ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
referandum yapılsa %100 bayanlar hayır diyecektir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
kibar feyzo nnun film aklıma geldi..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
evli mi bekar mı bimiyorum ama evli bayanların kabül etmesi saçma... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
15 az bir süre balayı süesi 1 ay  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
tüm net sitelerinde mevcutmuş bende netteki haberlerden okudum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
bayların pekte hoşuna gider değil mi? biri yemek yedirecek,biri ayak yıkayacak,biri ütü yapacakkk   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
........................ sonsuz olsunn 3 defa boşol,boşol denir yenisi alınır  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
bir yerlere gelmek içinde tüm kadınların şimşeklerini üstüne çekebileceğini düşünmemiştir herhalde???????????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
nicin gibi hep yüzün  gülsün yorumuna çokkkk güldümm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
benim de merakım bu sitede bayan sayısı çok mu az..katılım yok saçma konu olduğunuda sanmıyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Sizi gidi sizi, maskülen cins sizi Aslında çok hoşunuza giderdi ya Beğenmiyor rollerindesiniz Ama ''Yan cebime koy'' durumları Yanlız paranız denk gelirse Paralı olana ''bir daha'' hatta ve hatta dört defa,parasız olana kalırsa bir tane yada '' yarabbi şükür''! Artık sizde kabul ederseniz. Sibel Hanımcığımız öyle buyurmuş!... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
yazınızı açıklamalarınızı okudum tşkler konunun toplumsal olduğu bu nedenle aile ve çocuk bölümüne özellikle aldım!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
parası olan zaten yasal değil ilegal yapıyorki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Konu saçma değil teşekkür ederiz Katılımın az olması daha öncede birkaç kez açılmış olmasındandır |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
selam. Onu diyen bayan haltetmis.Sadece oy pesinde,erkeklerin oyuna talip.Nasilsa erkeklerde karisini oy konusunda ikna eder.. Biz erkekleri yumusak karnimizdan vurmaya calisiyor.. Benden ancak günahimi alirlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
Kardelen Hanım Böyle bir şeyin gayri meşru yapılması başka Kanunla yasallaşıp normalleşmesi başka Sibel Hanım ne demiş ''Parası ve gücüne güvenen eşinin oluruyla 4 kadın alabilir.Bu dinimizce serbest'' demiş Bizim toplumun erkekleri nasıl, paralı parasız,güçlü güçsüz, ne farkedecek Nasıl olsa bir çoğu aldatmıyor mu Aldatanların oranı atıyorum diyelimki %30 sa, meşrulaşırsa Evlilik içi aldatma yani başka kadınlarla evlenme oranı en azından %40 bulur Ben başka kadınlarla nikahıda aldatma olarak görüyorum Çünkü normal duygulara sahip hiçbir kadın eşini başkasıyla paylaşmak istemez. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
yani şimdi sibel hanım sosyete yanlısı,destekleyicisi mi sanmıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadece merak |
kadınlarımız güven saygı,sevgi,huzur,mutluluk,sağlık ister..diyorum ve konuyu kapatıyorum. her şey gönlünüzce olsunn |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!