93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.03.11, 22:46 Nr.: 1 Antworten

cocuk sahibi olmadan nelere dikkat edersiniz?
civtin bereberliklerinin güzel ve gelecegi olmasidir. bu tam anlamiyla saglanmissa
gerisinde de sorun olmayacagina inaniyorum .

benim en kizdigim sey ise evlenip hemen cocuk yapip ve ayrilan aile breyleri...
  bu cocugu yapmadan biraz zaman ayirip birbirlerine nekadar uyuyorlar bakmadan
 cocuk yapip ve kisa bir zaman sonra biz anlasamiyoruz ayriliyoruz diyenler.. tmm istisnai nedenler vardir ama hepside degil ...

yazik o güzel bebeklere   onlarin ne günahi varda anneden veya babadan ayri kalsinlar o bebek yasta sevgiye muhtacken...   ben bunlari gördükce cok üzülüyorum
 hic bir bebek ailesiz olmasin ... yüzleri hep böyle olsun...

0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 23:06 @milka Nr.: 2 Antworten

ben evliyim ve bir kizim var ama cevremde bir cok kisi var cocuk daha 2 yasina gelmemis ve anne baba ayri ben bastan da dedim istisnalar haric diye ama 2 yasina gelmeden bir aile ayriliyorsa önceden saglikli bir aile yapilanmasinda eslarin anlasamadigi sorunlar vardir benim demek istedigim cocuklar 10 yas olmus 15 yas olmus olanlar degil 1 yasinda 2 yasinda cok tanidigim insan var ayrilanlar bu bebeklere yazik. cocugu evlilikte ilk plana degilde aile bütünlügü saglandiktan sonraki plana alinsa daha saglikli olacagini düsünüyorum..
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 23:07 @sevdamm Nr.: 3 Antworten

evet. tesekkürle yorumunuz icin
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 23:11 @_pakize_ Nr.: 4 Antworten

ama iyi düsünün rüyalarin gercek olma ihtimali olsa kabuslarin da gercek olma ihtimali olur..
  ve yine ayni yerde kaliriz  bir yol katedemezdik sanirim. ama hayati tümüyle degistiremesekte bir parcasini kontrol edebiliriz ben bunu demek istiyorum..
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 23:12 @milka Nr.: 5 Antworten

tesekkür ederim
0

Beitrag gepostet am 08.03.11, 23:46 @milka Nr.: 6 Antworten

önemli degil gec olsun güc olmasin derler ya onun gibi
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cocuk sahibi olmadan nelere dikkat eder...