|
|
|
aile gibisi varmi |
düsünüyorumda...benim kac tane yegenlerim var hepisinin bebekligini biliyorum dogdugu günlerde hepisini kollarimda tuttum. öptüm kokladim ailemize hosgeldin dedim. herzaman cok güzel bir duygu idi. 6 sene aradan sonra bir tane yegenim daha oldu simdi 2 haftalik. onu kucagima aldigimda daha bilincli bir sekilde gözlerine baktim daha cok duygulandim. amca olmak bana uzak degil ben kendimi bildigim bileli amcayim..ama busefer farkliydi neden acaba?? artik benimde olsun istedim baba olmak nasildir acaba. sanki allah dügmeye basiyor ve senin zamanin geldi diyor icimde öyle bir his var ve bu his allahtan bize bir hediye ayni anda vazife diye düsünüyorum. sanki insan kendisi karar vermiyor allah tarafindan karara itiliyor...hadi artik hadi artik sira sende gibisi ) artik hersey daha cok gözüme batiyor. abilerimi görüyorum arkadaslarimi görüyorum herkezin coluk cocugu var aile düzen kurmuslar. hani cocuklar der gibi ..sende oyuncak var bende istiyom. bende diyorumki sizde cocuk bebek var bende istiyom saka bir yana allahin isine bak ya..nekadar ince nekadar mükemmel deli deli gezmenin anlamida kalmadi.. cok severdim ama artik hersey bos ----- iki tane gercek taniyorum.birisi allahtan birisi bizlerden y |
|
|
|
|
|
|
|