134 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.12.10, 01:40 Nr.: 1 Antworten

aile gibisi varmi

düsünüyorumda...benim kac tane yegenlerim var hepisinin bebekligini biliyorum dogdugu günlerde hepisini kollarimda tuttum. öptüm kokladim ailemize hosgeldin dedim. herzaman cok güzel bir duygu idi. 6 sene aradan sonra bir tane yegenim daha oldu simdi 2 haftalik. onu kucagima aldigimda daha bilincli bir sekilde gözlerine baktim daha cok duygulandim. amca olmak bana uzak degil ben kendimi bildigim bileli amcayim..ama busefer farkliydi neden acaba?? artik benimde olsun istedim baba olmak nasildir acaba. sanki allah dügmeye basiyor ve senin zamanin geldi diyor icimde öyle bir his var ve bu his allahtan bize bir hediye ayni anda vazife diye düsünüyorum. sanki insan kendisi karar vermiyor allah tarafindan karara itiliyor...hadi artik hadi artik sira sende gibisi )

artik hersey daha cok gözüme batiyor. abilerimi görüyorum arkadaslarimi görüyorum herkezin coluk cocugu var aile düzen kurmuslar. hani cocuklar der gibi ..sende oyuncak var bende istiyom.

bende diyorumki sizde cocuk bebek var bende istiyom

saka bir yana allahin isine bak ya..nekadar ince nekadar mükemmel

deli deli gezmenin anlamida kalmadi.. cok severdim ama artik hersey bos

-----
iki tane gercek taniyorum.birisi allahtan birisi bizlerden y
0

Beitrag gepostet am 02.12.10, 02:33 @esenguel Nr.: 2 Antworten

aile gibisi varmi

allahim ya..nekadar akilli insanlar varmis bi bizmi safiz yani?

yazdigini okudugumda aklimdam gecen ayni su.....bu beni daha 18 yasindami saniyor?

elbetde bebek gördügümde insan hevez yapiyo ama bunun zamani var ve benim zamanim geldigini his ediyorum.kibarcasi sence ne istedigimi bilmiyorumsa bu ne istedigimi bilmiyorum anlamina gelmez demi. ne diim ..yinede yorum icin tsk.ler

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.10, 02:43 @gokbayrak Nr.: 3 Antworten

aile gibisi varmi
insallah
-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.10, 02:56 @tokatli Nr.: 4 Antworten

aile gibisi varmi

a.slm

bak bu yorumun sadece beni degil hepimizi baglar. demekki aile konusunda allah bizi ayni noktaya yönlendiriyor. bu sözlere kimse itiraz etmez. mükemmel olanda bu zaten

her nekadar görüsler ayri olsada bazi konularda aile cocuk konusunda ayni fikiriz. bizim elimizde degil allahin istedigi oluyor. belki tam olarak düsündügümü anlatamadim ama saatde gec oldu

hem merak etme kimse beni caydiramaz ben istemedikten sonra

-----
0

Beitrag gepostet am 03.12.10, 00:41 @dilem Nr.: 5 Antworten

aile gibisi varmi
tsk.ler insallah.sanada nasip olsun.  benim dünya tatlisi kiz arkadasim var zaten. arayisda degilim
-----
0

Beitrag gepostet am 03.12.10, 00:46 @dilem Nr.: 6 Antworten

aile gibisi varmi
...................
-----
0

Beitrag gepostet am 03.12.10, 00:48 @__esprit__ Nr.: 7 Antworten

aile gibisi varmi
evet olsun oda güzel
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

aile gibisi varmi