137 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:13 Nr.: 1 Antworten

doğal aile yapisi nasil korunur?
aslinda bu sorunun ikincisi olacakti....birincici saglikli aile nasil kurulur olacakti?kısacasi bu konuda korkulari olanlara kim ne önerir yazarsaniz sevinirim.
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:16 @komandoo Nr.: 2 Antworten

aile kurmak icin cesaret gerekior gunumuzde bu bır gercek sona bu kurulan aılenın saglıklı olması ıcın gelenekler ve sevgı bagları aılenın turlu zorluklara dusmemesınde etkın rol oynabılırmı yada yeterlı olabılırmı...
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:37 @karakuzu78 Nr.: 3 Antworten

oncelıkle tskler katılımınıza ..evet konu onemlı hem konunun ıcınde olanlar ıcın hemde aıle kuracaklar ıcın..ve yazdıklarınız acıkcası korkularımı artırdısevgı ve saygı nın yetmıcenı dusunuyorum evlılıklerde,paylasmak her acıyı sevıncı buda yetmyor dısardan gordugum kadarı ıle..cunku o kadar cok aıle goruyorum kı bunlar var ama genede mutlu deıler,bır yolu daha olmalı baglayıcı kopukluga mahal vermıcek bır yolu aolmalı aılenın kurulması ve korunması ıcın yoksa cok kısı benım gıbı korkmaya devam edecek aıle ıcın..
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:39 @sevil_1980 Nr.: 4 Antworten

bırlıkte korunursa sorun olmaması gerekıor bence anacak ole aıler goruyorum kı ben evlıklerı ıcın her seyı yapan her fedakarlıga katlanan genede nafıle ve dıorum kı bole evlılık olmaz olmamalı ve korkularım devam edıor o zamanda ıste..aıle olmalı evet katılıyorum ama huzur olmayınca ne olacak
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:48 @sevil_1980 Nr.: 5 Antworten

aılenın kutsallıgına ınanıyorum bende ve benım de aılem Allah a sukur genıs ve ınsan onur duyuyor seref duyuyor ancak kendı cevrem dahıl aıleler hep catırdıor arkadas bunun nedenı ne?sen bana onu soleonlarda bılıor aıle olmanın degerını ama ıste bır kac yıl sona bakıyorum evlenen arkadasalrıma yuzlerı gulmuoranlamıyorummmm
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 12:54 @sevil_1980 Nr.: 6 Antworten

kımseye sormadım sade gozlemlerım ben..ve yalnızlık kımseye mahsus bısı deıl ve yaradanda asla yalnız deıl ok katılımına tskkk
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 13:05 @karakuzu78 Nr.: 7 Antworten

her seye evet dıyen her seye tamam sen haklısın dıye bırını bulmam gerekecek demekbuda guzelmıs
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 13:10 @karakuzu78 Nr.: 8 Antworten

madem bulamam ok bulunmayanlar uzulsun o halde hayat devam edıor nasılsa
0

Beitrag gepostet am 27.11.10, 23:06 @komandoo Nr.: 9 Antworten

gelenekler yada aılede sevgı bagları yada aıle kurmak yada aıleyı tek parca halınde tutmak ....ben nasıl cıddı bır form acmısım yanlıslıkla ya farkında deılım demek..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!