|
|
|
Adini siz koyun....... |
Seni anliyorum.Ne kadar soguk olsalarda,insan gibi insanlarida var. Ayni Dedelerimizin tr.sindeki gibi.Orada da degisiklik oldu,Artik anaya babaya bakmak her evladin harci degil.1 ana 5 evlada bakarken,5 evlat bir anaya bakamiyor.. Bu herkes icin gecerli degil tabi.. Hepimize manevi borcumuzu yapmayi nasip eylesin yarabbim. O alman kadin aslinda yilin kadini olmali bence.Vefa timsali... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Neyin garantisi varki.Hayatimiz cürük bir ipe bagli. Ne mutlu organlarin feda ederek yasamini yitiren ve baskalarina -Haydi sen yasa artik-diyenlere. Ben tsk ettim.Güzel ve sihhatli paylasimlar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Baslangic senden,gerisi bizlerden.Tebrik ederim. Simdi rahatlamissindir mutlaka.Böyle konularda gözü kara olmak gerekiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Kiz sende,cenenden sikayet eden senden baskasi yok.Biz memnunuz.Bruderherzine Bari 2 tane olan organlarindan verseydin.Cenesiz cekilmezsin belki.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Gözü kara olmaya gerek yok  ! Kalbimin sesimi böyle seylerde dinlerim, yoksa mantiksal bakarim baska olaylara.. ----- Anliyam, sanliyam men Karsliyam ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Kalbimi dinleseydim.Bir spende ausweisim coktan olmustu.Sen benden cesurmussun. Benide tesvik ettin.Gayet ciddiyim artik. Tekrar tebrikler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Hadi bakalim  ! Gutes Gelingen wünsche ich dir.. bestell dir auch einen Ausweis, du wirst sicherlich nichts verkehrtes machen ! ----- Anliyam, sanliyam men Karsliyam ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Ya ben de eskiler gibi olamadigimiz icin üzgünüm. Düsene bir tekme daha atmak moda olmus. Nerde eski asklar,nerde 2 lokmayi paylasmalar. Cabuk bikar olmusuz birbirimizden.En kücük kavgada ayriliyoruz.Kavga bahane aslinda,bikiyoruz cabuk Fedakarligin F si kalmamis artik. Finduk teklifin gecerlimi hala. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
ok.Bestimmt nichts verkehrtes.Etwas gutes sogar. Danke schön. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Sagolasin.Tsk.ettim arkadasima. Kabuklari kirilmis mi..? Kirip yemesi daha zevkli sanirim.Tarkanin klibindeki gibi findik-kiran olacagim desene. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Sen neysen öylesindir. Inanmam senin kendini kabul ettirmek icin zorlandigina.Agzin ve düsüncen aynidir senin. Tarkandan devam..Baskasi olma kendin ol.Böyle daha... Ben tsk.ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
bende sevdiklerime böbregimi hic düsünmeden verirdim. ve sevgimin derecesine bagli ama; mesela annem veya babam icin ölürümde... hangi organ lazimsa veriridim.... selamlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Haklisin,yüz bulup astar istemek bu olsa gerek. Dislerimi riske atmam dogru olmaz,alayim bir nussknacker,Olmayayim finduk kiran. Yilan deliginde kalsin. Güzel teklifine tesekkür ettim.Biraz saka takilmanin kimseye zarar vermeyecegini sanirim. Yorumun icin tekrar tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam Gamzelim. Ne güzel yazmissin,anne ve babam icin ölürüm bile.. Ama sevdiginiz biri icinde verebileceginizi söylemissiniz organlarinizi.Aslinda biz türkler cok duygusal insanlariz,bu hareketi baskasi icin bile yapariz. Tabi sevdiklerimizi üzmemek kaydiyla.Yani kendi hayatimiz risk konusu olmamali. Degerli yorumunuza tsk ederim.Iyi muhabbetler temennisiyle. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam. Güzel ifade etmissiniz.Ruhumu bile veririm diye.Yani az bile diyorsunuz. Güzel yorumun icin tsk.ettim.Yakinda ruh naklide gerceklesirse sasmayalim. Iyi muhabbetler ve yorumlar arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam.. Bencede örnek bir davranis. O isyeri sahibi ne anlayissizmis ya.Insan o anda isimi düsünür.Destek olacaklarina köstek olanlarda var maalesef. Siz ayni durumda olsaniz ne yapardiniz,paylasmak istermisiniz. Yorumunuza tsk ederim.Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam Selma hanim. Bende ayni sizin gibi düsündüm duyunca,kiskandim sevgilerini inanin.Bu ne vefa ve ask örnegi.Onun icin sizlerle paylasmak istedim. Sizin de ayni sekilde hareket edeceginizden süphem yok.Icinde allah korkusu olan yüregi sevgiyle dolu insandanda sadece bu beklenirdi. Samimi ve güzel yorumunuz icin tsk.diyor, ve güzel muhabbetler temenni ediyorum. Saygilarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam,Tatli bela arkadasim. Ich weiss,Die frage war etwas persönlich,und jedem frei gestellt zu antworten. Da Sie es getan haben,danke ich ihnen. Das Sie für ihre liebenden alles tun können,zweifle Ich keinesfalls. Wünsche weiterhin gute unterhaltung und schöne abend. Tschüssi ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam Can dostum. Anamiz var,bacimiz var,simdi olmasada bir yarimiz olacak elbet.Rabbim bize onlari vermis sükür. Anamizi bacimizi secemiyecegimize göre,Yar secmeside sana kalmis Can dostum. Secilen degil,secen ol abisi,yakisir sana.... Kaburganin yaninda böbregin lafimi olur diyorsun..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adini siz koyun....... |
Selam. Güzel bir ifade tarzi,Sevmenin bedeli de bu olsa,adi da paylasmak....... Gerektiginde organlarini bile. Saygi duydum.Iyi aksamlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!