|
|
|
Kadınlara Özel |
Merhaba arkadaşlar
Kocanız askere gidiyor ve bir süre sonra ölüm haberi geliyor. Siz de başka birisi ile evleniyorsunuz, çocuğunuz oluyor; ancak birkaç yıl sonra eski kocanız çıkıp geliyor. Ne yaparsınız? ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
çoçukların var ve mutsuzsun ayrılırmısn yinede ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
hayatıma devam ederdim çünkii yeni bir hayat kurmuşum artık.. ama bo sruma cevapdı bu ben olsaydım evlenmezdım ... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
kendim önemliyim diyorsun başda bende sana katılıyorum.bazı bayanlar diyorki,eh ne yapayım çoçuklarım için katlanıyorum.bunlara yani bunu söyleyen çogu bayna katılmıyorum... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
bende seninle hemfikirim bende evlenemem asla hemde ... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
Verrückt geldi kız varya sen evlenenin vay haline senin sagın solu belli olmuyor.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
domuzları vururken düşünseydin kanları ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
slm cok zor birsey o anda insan ne yapabilirki o aciyi gercekten yasayan biri vede esinide sevdiyse eger bence hemen evlenemezki zaten yeni bir evlilik yapmasida zaman alir bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
evet ALLAH kimsenin başına vermesin ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
arkadasim sen iyi senarist olursun komplo teorilerinde üzerine yok pes valla. ----- Ululuk isteyen töreden ayrilmasin !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
tşk ederim saygılar... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadınlara Özel |
evlenirim iki üc asker daha yetistirmek icin dermisim yok bende sanmiyorum evlenmem esim ölmüs olsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!