|
|
|
Kız kardeşiniz için taşıyıcı anne olur muydunuz? |
Merhaba sayın arkadaşlar yine ilginç bir anketle karşınızdayım saygılar...
 ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendim rehberim kuşadasında,insanlarla iç içe biriyim hep diyalog halindeyim.. hayatlarından alıntı yapıyorum,ilginç olanlarınıda sizlerle paylaşıyorum... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tanıdığım bunu yapmıştı ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her bebek gerçek annesinden doğmalı. Eğer olmuyorsa Allahın takdiri böyleymiş denilmeli. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklısın arkadaşım ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu doğacak çocuğa bir haksızlıktır bana göre. Dinde de cazi değildir zaten... ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canazizem kesinlikle hemfikirim sizinle ve eklemek istiyorum "Ökzüz cocuklarimiza sahip cikilmasina vesile olmak" Cocuk sahibi olamayanlar!! Evlat sevgisi Anne karninda diil onu kalbinde büyütmek demektir.. Küçük bir öksüzçocuğu evlat edinen anne, çocuğunu anaokuluna getirir.Küçük çocuk orada diğer çocukların alay etmesiyle öksüz olduğunu öğrenir.Akşam, annesi onu almaya geldiğinde gözleri dolu dolu sorar: - anne öksüz ne demek? annesi pırlanta gözleriyle cevaplar: -diğer çocuklar gibi annesinin karnında değil, kalbinde büyümüşsün dmeektir , kızım der.
çocuk sevinç içinde annesine sarılır
Annesi ne kadar da güzel Cevap vermiş. ----- "İnşallah"derseYakaran"İnşa" eder YARADA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Berkant arkadasim" Sectiginiz konu cok güzel, bunun icin kutluyor ve tsklerimi sunuyorum. Ben asla tasiyici Anne olmazdim! Kardesim icin bile olsa, onca Anne sevgisinden mahrum kalan öksüzler varken. ----- "İnşallah"derseYakaran"İnşa" eder YARADA |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katılmıyorum sana her ne olursa olsun asla yapılmamalı.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoşgeldin ve tşk ederim... bende seninle aynı fikirdeyim.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ama bunları yapanlar var ve hayretle karşılıyorum.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eger olmuyorsada bebek başka yöntemlere başvurmamalı bence.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sacma evet bende hafızam beynim mantıgım kabul etmiyor.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim ortamda cok rastlıyorum.. birde kiralik taşıyıcı anneler var sana anlatsam aglarsın gercekten.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin arkadaşım inş sonumuz hayırlı olur önemli olan da bu.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki kardeşiniz ısrar ederse ve yapmassan seninle ilişkini kesecegini söylüyorsa.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sie haben Recht ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilene gemacht hat, aber das Geld ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapmam.... ama hic bi zamanda "ASLA" demem simde yapmam etmem deriz o ani yasamadigimiz icin ve düsünün gercekten öyle bi durumla karsi karsiya geliriz ozaman ne olacak???cok zor bi karar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja, es tut mir leid...olmuyorsa şükür etmek lazım bence takdir öylemiş denilmeli.. çok istiyorsan yetim alırsın demi.. ----- S'eni her an beklemek inanki bal tadında |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!