52 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.08.10, 18:13 Nr.: 1 Antworten

Toplum Ahlaki
Toplum cok dejenere olmus durumda basede örnegin ciplak pozlu resim ekleyen erkek ve bayan arkadaslar var.. Aileler görse bu bunlar hos birseymi olur sizce..

gercektende dejenere olmaya basladik avrupalilari bu konuda solladik diye düsünüyorum düsüncelerinizi bekliyorum ...

bir türk aile ahlakina yakismayan davranislar sebebini ögrenmek cok istiyorum...
0

Beitrag gepostet am 06.08.10, 19:04 @aybiice Nr.: 2 Antworten

Toplum Ahlaki
bati ya uyum diye diye batiyi da solladik...
demissin; gercektende söylediklerin bizim aile ve ahlaki degerlerimizi erozyona basta mediamiz yaptiklari dizifilimlerle amerikan dallas dizisi vardi kim kimle nerde cok karisikti simdi ise ayni tip ve daha cok ahlaksiz diziler bizde var...

bir ata sözü : insanlar müstahak olduklari sekil yasar ve ölürler..
demekki bizler öncelikle kendimizi ailemizi ve toplumumuzu degisdirme yerine hep kötü seylerde birbirimizle yarisir olmusuz.. cok aci saygilarimla..

candost78
0

Beitrag gepostet am 06.08.10, 19:12 @candost78 Nr.: 3 Antworten

Toplum Ahlaki

toplumun dejenarasyonunda evet mediamizin büyük sucu var dizifilimlerle körpe beyinler isleniyor daha sonrada baska bir programda ne hallere geldik diye veryansin ediliyor..

Yazik evet türk aile cekirdek aile yapisini bozarak toplum dejenere ediliyor her vicdan sahibi bu olaya tepkisini koymali bence...

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Toplum Ahlaki