88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.11.09, 08:17 Nr.: 1 Antworten

Schweinegrippe überall/Domuzgribi heryerde
Cocugunuzun ziyaret ettigi okul veya kreste domuz gribi tespit edilmis olsa, nasil davranirdiniz???

Wie würdet Ihr reagieren, wenn im Kindergarten oder in der Schule die eure Kinder besuchen, Schweinegrippe vorgekommen ist?!!!

0

Beitrag gepostet am 17.11.09, 09:18 @alemin_krali_ Nr.: 2 Antworten

nebenwirkung´u yokmus tztztztz elbette var, her ilacin yan etkileri var.

nebenwirkung von dieser impfung kann man im web nachlesen, das sind jede menge.
0

Beitrag gepostet am 19.11.09, 00:24 @alemin_krali_ Nr.: 3 Antworten

digerleri öldüyse, tabiki gelemezler tkr doktorun yanina dermisim Allah korusun cümlemizi.
0

Beitrag gepostet am 19.11.09, 13:50 @yeminediyorum Nr.: 4 Antworten

kiyamet alametlerinden biri hastaliklardir alin isde bizde hala manyak manyak burda internetde vaktimizi harcioz nekadar salak bir insanlariz biz yahuuu

bak yine erkältete oldum ve yine schweine grippe oldugumu düsündüm ama cok sükür iylesdim her seferinde aynisi ey.

o hastaligin laberuatorda insanlarin kendi ellerinle yapdiklarini duydum wenn es stimmt allah belalarini versin tez zamanda insallah, wenn es stimmt dann ölmeden vicdan azhabi ceksinler was das schlimmste ist. herkezin coluk cocuklarina zazrara verdiler wer das auch gemacht das diese grippe yani allah haric insanlar yapdiyasa diyorum. bir zamanlar tv de diolardi laberuatorda yapilmis diye damit die geld verdienen wegen medikamente filan.tevbe tevbe ey wie kann mans owas machen ya anlamiyorum gercekden, allah hastalikardan korusun cümlemizi allah hastalikli olanlara sifa versin insallah. herkezi ailesine bagislasin allah. yazik günah be
-----
Möööööö....eh mööööööööö.....eh mööööööööö diyorum yaaaaa !!
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Schweinegrippe überall/Domuzgribi herye...