|
|
|
Bir SORU !!!! Sorum Anne ve Babalara yada ilerde anne baba olanlar icin |
Diyelimki alisverise gidiyorsunuz kasanin basinda aldiklarinizi bandin üstüne yerlestririyorsunuz.
Cogu kez oldugu gibi kasanin yaninda cesitli sekerler cikolatalar var ?
Cocugunuz bunu görüyor ve arasindan bir sey istiyor!!!! Siz hayir diyorsunuz ve Cocuk basliyor hüngür,hüngür aglamaya siz susturmaya calisirken cocuk dahada sesli aglamaya basliyor etrafdaki herkez bakmaya basliyor .........
Simdi soru : Siz cocugunuzu nasil susturursunuz? KIZARAKMI ? GÖZÜNÜ KORKUTARAKMI? DAHA KÖTÜSÜ TOKAT ATARAKMI? YOKSA BIR ANNE BABA YÜREGINLE COCUGUNUN ÜZERINE TITREYEREK MI ? YANI SEVGIYLE SEFKATLE NASIYATLA?
SON IHTIMAL COCUGUN ISTEDIGINI ALARAKMI?
Ben alisverislerde bu tip olaylarla cok karsi karsiya kaldim cok aileleri gördüm vede tepkileri benim görüs acimdan hep yanlisdi bakalim sizler nasil SUSTURA BILIRDINIZ BU KÜCÜK AFACANI
Selametle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben vurmazdim kizmazdim da
güzel bir sekilde ikna etmeye calisirdim baktimki cok istiyor,
alirdim ama hemen vermezdim yaptigi iyi birseyin karsiligi olarak verirdim yadaa yemegini yedikten sonra
dogru sekilde cocuk yetistirmek cok zor, ilerde bilgilenmek icin kitap okuyarak kendimi gelistirmek istiyorum..
Rabbim herkese hayirli evlatlat nasip etsin ins.. ----- bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hosuma giden güzel bir yanit .
Zitat:Rabbim herkese hayirli evlatlat nasip etsin ins. |
Amin,Amin Cenabi Mevlam bütün evlatlarimizin zihnini acik eylesin INSALLAH
tokat hicbir zaman cözüm yolu olamaz zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahaa iste tepeme cikmasin diye hemen vermezdim diyorum yaa ----- bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anam alti cocugu nasil büyütmüs
sanada Allah kolaylik versin ----- bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:yinede böyle bir durumla karsilastiginda 1 ve veya en fazla 2 kez gayet normal bir sekilde "hayir olmaz" denilecek... konu anne veya babadan yana bitecek... cocugun israrlarina hatta aglayip bagirmasina ehemmiyet verirde münakasaya veya ikna etmeye baslarsak bunun sonu gelmez ve bir dahaki sefere cocuk daha fazla israr eder istedigini aldirabilmek icin... |
yorumun icin tskler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,
vallah bende o afacanlaradn iki tane var (ikiz). istedikleri zaman baska bakkalda daha güzeli var diye kandiriyorum, onlarda kaniyor. kesinlikle kizilmaz cocuktur yaaaa.
saygilar
mc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 elbette cocuklar bizlerin canlaridir nasihatlar varken kizilmaz helede dövülmez
sizinkiler iyi kaniyormus
Ama tatlida olsa cocuklari aldattiginizin farkindasiniz degilmi ??
hürmetlerimle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cocuklugumu hatirladim ve ben bunu bir kere denedim alis verisdeyken bir sey istedim kasada  ) annem hayir dedi ve üstelenmedim...hayir dediyse hayirdi...kardeslerimde öyle...aglamak sizlamak kar etmezdi cünki...bana kizmalarini istemiyordum...ve sunudu söylemem gerek biz bes kardesiz ve hepimiz pes pese,yaramzdik tabi ama disari ciktigimiz zaman dinlerdik..yani nasil yetistirim bilmiyorum simdi cünki anne degilim ama yetistirildigim gibi olsun isterdim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunuda söylemem gerek yetistirirken anne babanin birbirine uyumu cok önemli,eger bir taraf heü gevserse,yani biri hayir biri evet derse bence o zaman cocuklar bagirmaya sizlamaya aglamaya baslar ama cocuk biliyorsa anne hayir dediyse babada hayir der o zaman denemz yani sansi azalir...ama biri hayir derken öbürü evet derse hem aglar hem yere yatip yuvarlanir aldiranakadar cünki biri evet diyecegini bildigi icin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hallo erst mal ich bin ein allein erziehender vater und ich kenn das genau also wenn ich mit ihm einkaufe gehe dann sagt er das er das oder das andere haben will ich sag ihm immer vergiss nicht du kriegst das aber nur ein teil und nichts anderes überleg dir gut wir gehen noch in anderen geschäften da willst du bestimmt auch andere sachen sehen und diesen kompromiss gehen wir ein und es klappt gott sei dank oder er will was haben ich sage nein dann geht er zur meiner schwester sie sagt nein dann zu meinem bruder dann zur meiner mama und wenn gar nichts geht dann zur seinem opa dann kriegt er das also viel gedult und bitte an alle eltern
GEWALT IST KEINE LÖSUNG |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicht schlecht dein beitrag aber einfach ignorieren findest du das richtig??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Egerki alis verisde kasaya kadar akiliydiysa tabikken hak ediyor
o an kücük bir cikolata albilir ama akili degildise isdedigi kadar aglasin hic
birsey hak etmiyor ve bütün bunu evde anlasipda carsiya cikiyoruz biz . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben kizima onun ihtiyaci olan seylerden haric birtane onun istedigi herhangi birsey almasina izin verdigim icin kasaya geldigimizde baska birsey icin tutturmuyor.
olduki kasada iken baska birsey beyendi, ozaman ikisi arasinda tercih yapmasini söylüyorum oda yapiyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiikide cocugumun istedigi seyi alirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!