27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.12.08, 22:14 Nr.: 1 Antworten

Bir SORU !!!! Sorum Anne ve Babalara yada ilerde anne baba olanlar icin
Diyelimki alisverise gidiyorsunuz kasanin basinda aldiklarinizi bandin üstüne yerlestririyorsunuz.
Cogu kez oldugu gibi kasanin yaninda cesitli sekerler cikolatalar var ?
Cocugunuz bunu görüyor ve arasindan bir sey istiyor!!!! Siz hayir diyorsunuz ve Cocuk basliyor hüngür,hüngür aglamaya siz susturmaya calisirken cocuk dahada sesli aglamaya basliyor etrafdaki herkez bakmaya basliyor .........

Simdi soru : Siz cocugunuzu nasil susturursunuz? KIZARAKMI ? GÖZÜNÜ KORKUTARAKMI? DAHA KÖTÜSÜ TOKAT ATARAKMI? YOKSA BIR ANNE BABA YÜREGINLE COCUGUNUN ÜZERINE TITREYEREK MI ? YANI SEVGIYLE SEFKATLE NASIYATLA?

SON IHTIMAL COCUGUN ISTEDIGINI ALARAKMI?

Ben alisverislerde bu tip olaylarla cok karsi karsiya kaldim cok aileleri gördüm vede tepkileri benim görüs acimdan hep yanlisdi bakalim sizler nasil SUSTURA BILIRDINIZ BU KÜCÜK AFACANI

Selametle
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 22:27 @lucky_strike_99 Nr.: 2 Antworten

ben vurmazdim kizmazdim da
güzel bir sekilde ikna etmeye calisirdim baktimki cok istiyor,
alirdim ama hemen vermezdim yaptigi iyi birseyin karsiligi olarak verirdim yadaa yemegini yedikten sonra

dogru sekilde cocuk yetistirmek cok zor, ilerde bilgilenmek icin kitap okuyarak kendimi gelistirmek istiyorum..

Rabbim herkese hayirli evlatlat nasip etsin ins..
-----
bedenimi saglam bulmuslar yüregim paramparca..
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 22:30 @eftalyaa Nr.: 3 Antworten

Hosuma giden güzel bir yanit .

Zitat:
Rabbim herkese hayirli evlatlat nasip etsin ins.

Amin,Amin Cenabi Mevlam bütün evlatlarimizin zihnini acik eylesin INSALLAH

tokat hicbir zaman cözüm yolu olamaz zaten
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 23:16 @moonflower Nr.: 4 Antworten

ahaa iste tepeme cikmasin diye hemen vermezdim diyorum yaa
-----
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 23:29 @moonflower Nr.: 5 Antworten

döverim ben böle cocugu

-----
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 23:52 @moonflower Nr.: 6 Antworten

anam alti cocugu nasil büyütmüs

sanada Allah kolaylik versin
-----
0

Beitrag gepostet am 06.12.08, 23:56 @moonflower Nr.: 7 Antworten

Zitat:
yinede böyle bir durumla karsilastiginda 1 ve veya en fazla 2 kez gayet normal bir sekilde "hayir olmaz" denilecek... konu anne veya babadan yana bitecek... cocugun israrlarina hatta aglayip bagirmasina ehemmiyet verirde münakasaya veya ikna etmeye baslarsak bunun sonu gelmez ve bir dahaki sefere cocuk daha fazla israr eder istedigini aldirabilmek icin...

yorumun icin tskler
0

Beitrag gepostet am 07.12.08, 23:36 @lucky_strike_99 Nr.: 8 Antworten

slm,

vallah bende o afacanlaradn iki tane var (ikiz). istedikleri zaman baska bakkalda daha güzeli var diye kandiriyorum, onlarda kaniyor. kesinlikle kizilmaz cocuktur yaaaa.

saygilar
mc
0

Beitrag gepostet am 07.12.08, 23:43 @mcqueen Nr.: 9 Antworten

elbette cocuklar bizlerin canlaridir nasihatlar varken kizilmaz helede dövülmez
sizinkiler iyi kaniyormus
Ama tatlida olsa cocuklari aldattiginizin farkindasiniz degilmi ??

hürmetlerimle
0

Beitrag gepostet am 08.12.08, 01:02 @lucky_strike_99 Nr.: 10 Antworten

cocuklugumu hatirladim ve ben bunu bir kere denedim alis verisdeyken bir sey istedim kasada) annem hayir dedi ve üstelenmedim...hayir dediyse hayirdi...kardeslerimde öyle...aglamak sizlamak kar etmezdi cünki...bana kizmalarini istemiyordum...ve sunudu söylemem gerek biz bes kardesiz ve hepimiz pes pese,yaramzdik tabi ama disari ciktigimiz zaman dinlerdik..yani nasil yetistirim bilmiyorum simdi cünki anne degilim ama yetistirildigim gibi olsun isterdim...
0

Beitrag gepostet am 08.12.08, 01:05 @lucky_strike_99 Nr.: 11 Antworten

sunuda söylemem gerek yetistirirken anne babanin birbirine uyumu cok önemli,eger bir taraf heü gevserse,yani biri hayir biri evet derse bence o zaman cocuklar bagirmaya sizlamaya aglamaya baslar ama cocuk biliyorsa anne hayir dediyse babada hayir der o zaman denemz yani sansi azalir...ama biri hayir derken öbürü evet derse hem aglar hem yere yatip yuvarlanir aldiranakadar cünki biri evet diyecegini bildigi icin..
0

Beitrag gepostet am 08.12.08, 01:16 @lucky_strike_99 Nr.: 12 Antworten

Hallo erst mal ich bin ein allein erziehender vater und ich kenn das genau also wenn ich mit ihm einkaufe gehe dann sagt er das er das oder das andere haben will ich sag ihm immer vergiss nicht du kriegst das aber nur ein teil und nichts anderes überleg dir gut wir gehen noch in anderen geschäften da willst du bestimmt auch andere sachen sehen und diesen kompromiss gehen wir ein und es klappt gott sei dank oder er will was haben ich sage nein dann geht er zur meiner schwester sie sagt nein dann zu meinem bruder dann zur meiner mama und wenn gar nichts geht dann zur seinem opa dann kriegt er das also viel gedult und bitte an alle eltern
GEWALT IST KEINE LÖSUNG
0

Beitrag gepostet am 08.12.08, 01:57 @zeroone Nr.: 13 Antworten

Zitat:
GEWALT IST KEINE LÖSUNG

Hallo zurück ich finde Kompromisse mit den Kindern ist immer gut und sollte sein.
Ich habe auch 2 Kidis einen jungen 10 und eine Tochter 14,ich muß sagen bin sehr nein ULTRA zu frieden egal wo ich mich befinde auf der straße,in der moschee,im laden alle die uns kennen grüßen mich und loben sofort was ich den für wunderbare gut erzogene Kinder habe.
So etwas zu hören gefällt jeden Vater oder Mutter:
Ich finde die Kinder zu erziehen fängt schon im baby alter an,viele eltern machen vieles falsch ein baby schreit oder weint warum ?? Entweder hat esdie Windeln voll gemacht oder es hat hunger.Aber es gibt Eltern sie nehmen das kleine gleich auf dem Arm oder noch schlimmer ein kissen aus die füße und wackel,wackel .
Natürlich ist es nicht schön so ein kleines lebewesen weinen zu sehen und auch noch wenn es das eigene Fleisch und Blut ist.
Aber vorher sollte man andere möglichkeiten ausschöpfen sowie Geschichten vorlesen wo das Kind die Wärme und die bekannte stimme desen Vater oder Mutter hört das beruhigt auch in vielen fällen.
Oder wenn sie elter werden gibt es Eltern die alles ihren Kindern kaufen natürlich sollte man Kinder verwöhnen aber auch nicht alles erlauben und kaufen Grenzen sollten auch beigebracht werden.
Wo sehe ich auch viele schwachpunkte !!! Besonders die Türkischen Eltern oder erweitern wir das ganze auf Ausländische Eltern beteiligen sie fast nie bei Elternabenden oder gehen nie auf die Lehrkräfte zu kontrollieren nicht ihre Hausaufgaben da ich im Elternbeirat bin sehe ich das immer des öffteren.
Sachen wie PS 3,PSP,Nitendo,Computer sind eventuell in ordnung aber auch da sollte man in der Schulzeit Grenzen setzen und nicht das Kind seinem schicksal überlassen nur weil man in ruhe eine Serie oder einen Film schauen möchte.

Wir Eltern sollten unsere kinder animieren viel zu lesen o erweitert ein Kind seine Horizonte.

So mein Freund zeroone es tut mir leid ich habe dich zu getextet
Aber wir haben noch viel zu lernen was Kinder erziehung betrieft.

Ich wünsche dir und deinen beiden Kinder alles,alles gute und vor allem einen schönen Opferfest bleibt Gesund .

M.f.g lucky_strike
0

Beitrag gepostet am 08.12.08, 02:02 @nisan80 Nr.: 14 Antworten

Nicht schlecht dein beitrag aber einfach ignorieren findest du das richtig???
0

Beitrag gepostet am 10.12.08, 22:00 @lucky_strike_99 Nr.: 15 Antworten

Egerki alis verisde kasaya kadar akiliydiysa tabikken hak ediyor
o an kücük bir cikolata albilir ama akili degildise isdedigi kadar aglasin hic
birsey hak etmiyor ve bütün bunu evde anlasipda carsiya cikiyoruz biz .
0

Beitrag gepostet am 11.12.08, 17:17 @lucky_strike_99 Nr.: 16 Antworten

ben kizima onun ihtiyaci olan seylerden haric birtane onun istedigi herhangi birsey almasina izin verdigim icin kasaya geldigimizde baska birsey icin tutturmuyor.
olduki kasada iken baska birsey beyendi, ozaman ikisi arasinda tercih yapmasini söylüyorum oda yapiyor.
0

Beitrag gepostet am 11.12.08, 17:41 @lucky_strike_99 Nr.: 17 Antworten

tabiikide cocugumun istedigi seyi alirim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bir SORU !!!! Sorum Anne ve Babalara ya...