|
|
|
annemle anlasamiorum |
Kardesim,
anadir baska ne denilebilir ki, senin yerinde olsam oturup konusurum sonucta senin iyiligini ister kötülügünü istemez, Sonular neyse oturup konusarak halledin yoksa sorunlar büyür gider. Evden tasinip gitmek cözüm degildir, cözüm zorluga gögüs gerip herseyi tatliya baglamaktir ----- Sevdalarim.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
vallahi bendede ayni sorun var!!!
bisi anlatiyim diyorum dinlemiyo bile ... hiiii diyip geciyo....
bisi diyorum hemen bagirip cagiriyo... sanki ne dediysem!!
bisi soruyorum banane diyo yada git babana sorsana diyo....
ama kücüklükten beri böyle valla .....
HERSEYIMI babamla konusurum saatlerce konustugumuz olur babamla... herseyimi babam biliyo annem hic birsey bilmiyo zaten bisey bilmekde istemiyo...kücüklükten beri hep babamla dertlesirim ben bisey oldumu hemen babaaaaaa diye kosarim yanina  ....
naja .... du bist nicht die einzige
ama beni bu durum artik üzmüyo .... alistim
sende git babanla konus  valla bak babalar daha iyi anliyo kizlarini sanki  yada benim babam öyle ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
bende babamla kontakim yok evde yasadigimiz halde annemlede aramiz bozuldu ich vertraue meine mama nicht mehr öncelerde kalmis annemi arkadas gibi görmem ich war früher so büyüdükce iyce ayni anlattigin gibi oldu ne annemle ne babamla aram iy anlicaniz ikisiylede anlasamiorum hatta konusmuyorum bile zaten önemsemiyorlar beni erkek cocuklar daha degerli onlar icin ben ne yapsam suc kapischko  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
hallo Liebe schwester..
Galiba Herkez Annesinle Kavga ediyor..
Bende Seneler Boyunca Annemle Kavga etdim..
Konusmadigimiz haftalar Oldu..
Ama dedigin Gibi Sonucda anne..
Sana Birsey diyeyim..
!!
Ne Derse Desin! tamamde..
Ne Yaparsa Yapsin! Sen Büyümsen Dogrusunu Yapiyorsun de!
Annene Herzaman Saygi ve Sevgi dolu davran..
Sana bi Misal..
Ben babamin yanina tasinmak istiyordum..
Annem telefonda Bana Yalvardi.. Ne dedi Biliyormusun....
Ne Olur gitme.. Ben Sensiz ne yaparim.. Hayatim Boyunca Ben bizim icin.. SENIn icin Yasadim..Ne olur Gitme.. Diye Agliyordu..
Anneler sevgisini Göstermez.. Ama Yinede Kalpden Sever..
Seni Bu Dünyada Hic kimse Yardim edemez.Annenden Baska!!
Hem..Annelerimiz herseyi Iyilimiz Icin der..!!
Bize Sacma Gelebilir..Yada Biz Düsünürüz Hayatimi Yasamak istiyorum felan filan.. Ama ANnelerimiz bizim Gelecegimizi Düsünüyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
ya haklisin ama deine mutter ist anders as meine sie will dich bestmmt nicht aus der türkei irgendjemanden heiraten oder sowelche pläne was die haben möchte ..naja bei mir ist das schon was anderes deswegen kann ich nicht bei ales ja mama sagen tmm olur oder so ähnliches verstehs du es hat grenzen auch wenn es meine mama ist das ist ja auch mein leben sie wird ja auch nicht irgendwan nicht für mich da sein jetz oder später alah gecinden versin...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Hmm.. ANliyorum..
Das mit der Heirat Kannst du auf keinen fall ja sagen..
ABer weiste ich glaube, deine mutter hat angst um deine ehre und deinen stolz und deswegen will sie das machen..!!
Bak Liebe Schwester..
Normaler weise bin ich total gegen solche hochzeiten..!!
Aber ich persöhnlich würde diesen mann einmal kennen lernen wollen.( natürlich wenn man Niemand liebt ich weis ja nicht wie es bei dir ist )..
Und vllt. is der mann ja doch nicht falsch.!!...
Hem Evlendiginde türkiye tasinirsin belki daha rahat olur..!! hast du denn einen freund wenn ich fragen darf?!:. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
ich möchte aber halt nicht und die versteht das nicht die möchte eins von ihrem akrabas klar machen und ich weis soweiso ich werdemich nicht mit diesem person verstehen weis du ja ich habe aber da hab ich auch keine hoffnung vondaher ich bleib solo hehe  ama pat küt heirat möchte ich aufkeinemfall ich möchte mein mann erts kenne lernen jeder mensch kan sich für zwei woche vertsellen ist meine meinung heutzutage um zu heiraten muss man schon den person gut einschätze können naja die die masken tragen bis zur hochzeit gibs ja auch genug aman ya aufjedenfall ich verstehe mich nicht mit meiner mutter auch wenn sie es gut mit mir meint das macht mich zurzeit nur kaputt die denkt sie tut was gutes für mich aber damit zerstört sie jeden verdammten tag von mir manchmal will ich einfach heiraten irgendjemanden um von familie uzak zu bleiben aber beterin beteri var diyip yine geciom naja allah herseyin hayirlisini versin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
kizmazdim gercekden kizmazdim onunda kararlarini dinlerdim sonrada dogruyu yanlisi söylerdim ama kendim planlar kurup onun hayatini degisdirmek istemezdim nekadarda kizimda olsa sonuca birgun bensiz yasayacak o yüzden dogruyu yanlisi gösteriridim ama kizmazdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
hic bir annne evladinin kötülügünü istemez birsey diyorsa tecrübesi vardir bence onu dinle elinde sonunda haben die fast mmer recht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
bence nicht immer resemen kararlarmi degisdirmeye alisior sonundada hep sein iylign icin dior ah o kendi cikari icin dior tek kiziyim ya deswegen yanlizlikdan korkuor yoksa onun diger cocuklasri benden degerli die tut doch nur so ....najaaaaaaaaaaaaaa dedigniz gibi olsa iy olurdu ama nerdeeeeee ich kann doch nicht alles ändern nur weil sie das möchte..sie kann meine mama sein aber trotzdem ist das mein leben ich haba eigene pläne und diese pläne sind bestimmt auch nix schlechtes für mich...die will mich nur nach türkei bringen das ist oihr plan,als wäre ich dazuj breit,soll sie doch selber hinziehen.verstehs du jetz was ich meine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
bence herkesde ayni sorun belli bir zaman oluyor.insan ayrilinca anliyor ailesinin degerini.bence sen alttan al o zaman inaniyorumki kavgalar azalacak.yinede onlar dunyanin en tatli varliklaridir.yerim ben onlari butun anneleri. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Ya canim hep olan seyler bunlar, alttan almaya dene...
Ben annemle iyi anlasirim ama en ufak seyde benim annemde patlar hemen, dir dir eder yok seni dogurmasaydim yok tas dogursaydi yok verem edersin sen adami bilmem ne diye  Bosver takma aklina alttan almaya calis bide onunla konus bu konulari anlat bence ise yarar ben öyle yapiyom bide agladimmi tmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Hayir..
ve birdaha tasinmayi düsünmüyorum..
3 sene gecdi o olaydan..ama hala derimki..
Ne olursa olsun..
aslaaa birdaha aklima getirmek istemiyorum..
Herkeze de benden bir deme..
ANNELERIMIZ hayatimizdaki en güzel insandir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!