|
|
|
annemle anlasamiorum |
annemle her konuda kavga ediyoruz yaw ben büyüdükce o beni assaliyor.
artik evde yasamak istemiyorum ama napim yinede annem diyorum isde iyki odam varda orda kafami dinliyorum sons hep kavga ediyoruz und bu durum beni cok üzüyor .bin ich die einzige oder gibs hier auch welche die problem haben mit der mutter |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Zitat:hemen o evden tasın derim ben |
Kiza ne güzelde akil veriyorsunuz! ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Anneni yemege davet et ve herseyi konus onunla. Kavga nedenlerini konusun, üzüldügünü söyle. Aklindan fikrinden ne gectigini anlat ona... Umarim böyle olmasinin nedenleri vardir. Bu nedenleri ortadan kaldirmaya bakin. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
bayanlari yasi sormulmazmis demisler ama millet hep sorar hehe 1988 yillarinda bir kiz dogmus simdi yil 2008 ise kac olmus.....bu sorunun cevabini bende merak ediom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
senin yaslarinda normal kavgalar,.. birkac yil daha sabret, gecioyr ozaman, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Genelde olan seyler bacim annenle konusmayi dene unutmaki hic bir anne evladinin kötülügünü istemez zamanla sende annene hak verirsin seni anlamasini sagla tabii sende onu anlamaya calis |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Ordaki atmosfer evdekine benzemez.
Ondan... ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Yaw ne alaka...
Daha iyi olur diye düsünüyorum. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Yooo niye?
Annemi bende alip götürüyorum birseylere morli bozuksa. Ortam degisik, daha rahat oluyorsun. ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
cok sosyete isi ben ugrasamam yemek götür filan hahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Zitat:cok sosyete isi ben ugrasamam yemek götür filan |
Ist jetzt nicht dein Ernst oder?
----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Das denke ich auch!!!
Ich kann die Mama jetzt verstehen!!!!!! ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Siyirmis resmen... ----- Ya oldugun gibi görün, yada gözüme görünme! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
Jeder hat doch probleme mit Eltern, später mit dem Ehemann, dann mit den eigenen Kindern usw. Bleib zu Haus und genieße deine Zeit mit deinen Eltern, die Zeit vergeht zu schnell! Versuch alles positiv zu sehen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
hihihi das hab ich auch gefürchtet hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
bence hakli haksiz yok bu durumda kimse kimseyi anlamior ne ben annemi ne annem beni ne siz beni nede beni siz flan cart curt iyce kafam karisdir yaw bosverin büyüynce düzerli diyorum büyünce unuturum filan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
yok bee artik sadece kafami takmiom yaw cünkü degisen bisi yok ondan positiv düsün positiv yasa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
keine interesse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
annemle anlasamiorum |
na und |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!