|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosmetik und Wellness |
makyaj yapanlar neden yapar ? kendilerini guzel hıssetmedıklerı ıcın
bakim makim bunlar bahane.kendine guwenen ınsanın makyaja falan ihtiyacı yoktur.ha ewli olanlar esleri icin yapmalarına bişi demem.sadece eşi icin yapiyordur.ya suratını boyayıpta sokaga cıkana ne demelı  kendılerını kıme begendırmek ıstıyorlar ? yoldan gecen erkekler aaa bak ne kadar guzel bı kız deseınler diyemi
adam gibi adam kadının suratındakı boyaya bakmaz.gercek bır erkek saf we sadelik ıster esinde.suratı boyalı içi bos bir kadını kım napsin.
ama yinede herkes ozgur isteyen her sitedigini yapsin.saygımız war.ben sadece kendı dusuncelerımı soyledım ----- Hain Papatya  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosmetik und Wellness |
-----
TB - Gazetesi cikmistir haberleri BROADYden alin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosmetik und Wellness |
o deneyler eskiden di bi kere simdi bütün kosmetik ürünler bitkisel yapiliyor.Egerki mantikli düsünseydin bayanlara laf atmazdin sonuncta senide de bir bayan dünyaya getirdi degil mi amaa....???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosmetik und Wellness |
benım anam makyaj yapmıyorkı  ben bayanlara lafta atmadım sadece makyaj yapanlardan nefret ederım dedim.her bayan makyajmı yapıyor ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosmetik und Wellness |
olsun...her bayan bakimli olmasi lazim..sen demek ki makyaj yapmasini bilmeyenlere rastaldin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!