|
|
|
Parfümler |
yeni parfüm cikdi türk mali harika bi bulus .. 2020 nin rekorunu kiriyor ..herkese tavsiye ediyorum .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Hic duymadigim bir parfüm ismi...tskler önerin icin mezig. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Bu konu daha az kalsın ya ben yoktum Kışın daha kolay seçiliyor sanki, var olanlarım Gucci guilty, emporio she, muggler angel, gaultier clasique.. asla vazgeçemediğim yaz, kış dolce gabbana rose the one ama bulması biraz zor artık alternatif ararken armani si fiori aldım şimdilik memnunum ama yazın kullanırmıyım bilmiyorum ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
eski konulari bi dick bulur cikarir, yine önümüze kordu. basladin onunla yarisa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Det yarışamam onunla  benim için konu yeni ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
neyse, bachelor dan elenip, geri geldin ya aramiza......hosgeldin tekrardan ve iyi ki elendin yoksa kimbilir daha kac hafta bekleyecektik seni
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Hosgeldin isabella, bayagi bir secenegin var Parfümerie ye gittigimde denerim. Tesekkürler tavsiyelerin icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Hoşbuldum teşekkür ederim zehral  seçenek varda nedense hep aynına gidiyor elim Bu arada lancome poem unutmuşum yazmaya ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tesekkürler delale önerdigin Parfümü Noa cacharel denedim tam benlik. Biraz pudramsi, biraz fresh birazda cicek kokusu var tek kusuru fazla kalici olmamasi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Favori parfümden vaz gecmek biraz zor oluyor ben zaman zaman tüm kokulari deniyorum sonrasinda yine en sevdigim parfümlere geri dönüyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
İşte öylesine değilde benimseyerek kullanılması daha güzel şansıma Parfümerie de bulamıyorum artık dolce yi  internetten ancak umarım o kalır ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Danke für die Info  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
her parfüm her mevsimde kullanilmaz
agir kokular, kisin
hafif, fresh kokular yazin
ha ayrica tek bir fis, tam böyle basinin üzerinden tavana dogru ve ayni noktada kimildamadan o taneciklerin saclarina omuzuna degmesini bekleyerek
öyle fosur fosur dus alir gibi parfüm kullananlari da savciliga sikayet etmeli diye düsünüyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
ha benim de bu yil ki favorilerim ve kullandiklarim:
replica maison margiela (promenade in the gardens)
gucci bamboo
victor und rolf flowerbomb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Carolina Herrera - Goodgirl Zadig&Voltaire - girls can do... Dior Addict (blau) Chanel Allure Kenzo Amour Giorgio Armani- my way Lancome- la viet et belle Lancome- Idole Abercrombie&fitch
Meine lieblinge.. ----- Yoklugum sonun olur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Denemek lazim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Aynen cok asiri parfüm kullanmak bencede hos degil. En cok iki fis yeter |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tskler önerin icin. Lancome Idole yi bende bir denemek istiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Nerelerdesin hemso hgd |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Hosbulduk hemso....buralardayim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!