|
|
|
Parfümler |
Hahhahah kötü kokular uzak dursun hatda hic olusmalarina bile firsat vermemek lazim. Limon kolanyasi olmazsa olmaz tabiki ben hala misafirlerim geldiginde bu gelenegi sürdürmeye calisiyorum limon kolanyasi ikram ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
tabiki öyle olmasi lazim bu yüzden bizde her yil bidon bidon kolonya getiriyoz trden  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
) haci sakir sabunu dedinizde eski günler aklima geldi Türkiyeye gittigimizde Babannemi evi mis gibi haci saki sabunu kokardi Onla yikanirdi, camasir yikardi...aklima iyi getirdin türk marketinede ugrayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
aynenn   haci sakir sabunundan daha güzel parfümmü varmis hemide ucuz ..yikan yikan mis gibi kok ..  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Aynen haci sakir sabunlarinin degisik kokularida cikmis lavantali, gül kokulu her seferinde birini denemek lazim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
akilliya bak sen  nix konto .. western uniyon la yolla baha ..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
klaro falst du hilfe brauchst helfe ich dir gerne ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
anlasildi sen alman devledi dolandirmak istiyen uyanik köfde seni ..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tskler. tavsiyen icin halayqeen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Bir akıllı benzin kokusundan parfüm icat etse, ilk ben alıp hediye edeceğim hatuna ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
)önce sormalisin bence benzin kokusunu seviyormu diye? Aslinda kolayi var al üstüne biraz benzin sür ama atesden uzak durmak lazim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Onun üzerinde ki kokuyu benim benimsemem daha önemli ve asıl amaç değil mi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
benzinle ugrasmayin allah muhavaza yakacaksiniz simdi forumu kalacagiz forumsuz ..   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Yani aslinda öyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Yok yanmaz bence facelook da uzak dursun benzinden o kadar güzel kokular varken daha risksiz bir secim olur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Opium ve sauvage diye yaptığım seçimleri paylasaraktan benzin in üzerine ateş dökeyim...yoksa ateşin üzerine benzin mi dökülüyordu ya da dökülmemeli miydi? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tskler. tavsiyenlerin icin. Orasini sen daha iyi bilirsin gibi geliyor bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Yillardir kullandigim tek bir parfüm var oda Angel ----- Eywallah kelimesini seviyorum...gelenede yakisiyor gidenede. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!