|
|
|
Parfümler |
Merhaba Arkadaslar, güzel koku benim icin cok önemli. Benim sürekli kullandigim hic vazgecemeyecegim bir kac Parfüm var ama degisik kokularida denemek istiyorum. Sizin begendiginiz kullandiginiz parfümler nelerdir. Yaza kisa özel parfümleriniz varmi? Bayan yada erkek fark etmez. Bayanlarda hosladiginiz begendiginiz parfümleride yazabilirsiniz. Benim begenerek kulandigim parfümler: -Bvlgari crystalline -Dior Pure Poisen -Jadore yazin kokusundan hic hoslanmasamda kisin -Lady million |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
bayan icin OPUIM clasick den daha guzel parfun tanimam,biraz pahali dene memnun kalmasan baba yola parasini iade edim. erkekler icin de JAGLER siyah,ama jagler burda iriginali yok,turkuyede almak lazim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tamam bir deneyim bakalim bir kere koklamistim bana biraz agir gelmisti kokusu ama bir kac cesidi var sanirsam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
evet haklisin biraz agir, daha hafifi olanida da var viel sppas dabei  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Yanlis düsünüyorsunuz o zaman  oradan da zaman zaman aldigim olmustur gündelik hayat icin ama tuhaf bir kokusu oldugu icin hic kullanmiyorum. Mesela öyle yerlerde orjinal parfümlerin dupe leride var. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |

Diesen Narcisso Rodriges habe ich auch allerdings ist der Duft nicht ganz meins. Bir kac cesidi var bunlarin sanirsam yanlis secim yaptim cünki bir yerde koklamistim ve cok hosuma gitmisti. Yazin benimde en sevdigim parfümlerden biri Chanel Tendre ama biraz pahali ve Dkny Delicious. Parfüm secimi aslinda o kadar kolay degil alirken begeniyorsun ve zamanla kokusu cok hosuna gitmemeye basliyor ve her tende degisik etki yapiyor. Yorumun icin tskler elfrieda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Evet sana katiliyorum ama bazi kokular seni yansitiyor. Kokusunu begenmedigim bir parfümle kendimi iyi hissedemiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Dogru duyum almamisin o halde Parfüm zaten ayda yilda bir alinir. Bana cogu dogum günümde tanidiklarimdan ve arkadaslarimdan hediye gelmistir Sen limon kolanyasi kullanmaya devem et o zaman oda güzel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Haklisin bayanlarin hazirlanmasi erkeklere göre daha uzun. Erkeklerin makyaj ve saclarini yapmasi gerek kalmadigi icindir Benim gidecegim yere bagli bes dakikada da hazirlanabilirim, bir saat de sürebilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
parfüm konusunu bayanlar iyi secmeli,,benim tercihim hafif kokan parfümlerden yana,agir bogan nefes kesen parfümleri kulannanlar bayanlarda var,,o zaman dönüp az SIKIN su nu diyesim geliyor ama yapmiyorum nefesimi tutup uzaklasiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Bencede parfüm secimi kisiye özel olmali ayni parfüm herkeste ayni etkiyi yaratmayabilir. Benim tercihimde hafif parfümlerden yana. Bence kirici olmadan parfümün agir oldugunu söyleyebilirsin, burnunu kapatmana gerek yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tsk. ederim tavsiyen icin miraa benimde aklimdaydi isabet oldu denicem.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
burnumu kapatmiyorum ayip olur,,nefesimi tutuyorum 5 metre falan uzaklasinca kesiliyor koku  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |

Bunu kast ettin galiba...bir daha parfüm alacagim zaman ilk bunu demerim o halde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
O da iyi bi yöntem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tavsiyem .. Givenchy den interdit ----- Incinse de .. incitme ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
türkiyede her yerde satiliyor, parfüm yerine isparta gülsuyu tavsiye ederim. ----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Tsk. ederim lenaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Parfümler |
Evez gül suyunu bende cok severim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!