|
|
|
acitmadan nasil agda yapilir |
Slm Ark,Klibi gülmeden sonuna kadar izleyene bir araba veriyorlar. ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecenlerde izlemisdim...cok kötü gülmüsdüm....süper.......  ....yetim kalasin ömeeeeeeeeeeeeeer... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende koptummm, Gercektende okdar kötümü ya bu agda isi.. Ama sanmiyorum cocuk rol yapsin resmen nara atiyor.. ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agdayi sürdükleri yer bembeyaz olmusdu...cani baya yanmisdi sanmam o can yanarken rol yapabilcegni....sende bi dene, merakda kalma agdanin nasil bisey oldugnu ögrenirsin....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah iyiligini versin toni,okadar cokmu.. bizimde bir ark var birgün yüzmeye gitmis havuz görevlileri onu ciplak görünce kardesss battaniyeyle girilmezzz demisler.. ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yuugk fazla merak iyi degil tahmin edebiliyorum ANAN öleeeeeeeeeeeeee Ömerrrrrrrrrrrrr ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaaaayyy.....   Yazık olmuş yakışıklı gencimize....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oda nedirki cicek, durun ya kizlar yapmayin normal sakal trasi zor geliyor herdaim, birde Agdaa istemem zaten fazla killi degilim  ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende,cok güldüm isyerinde ark acmis birisi bagiriyordu, izledim odaneee Adam yirtiniyor Ömerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm,a neden iyi iste sesi daha yanik cikar bu nedenle,isin ucunda Araba kazanmak var.. ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm Güzel, aslinda buda fena bir yöntem degilmis,agrisiz acisiz, ama gecici süre icinse biraz pahali  ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He he he düsünsenize bunu bir bayan diyor, ben KILLI degilim sadece clibi gördüm paylasmak istedim, lafontaine sende bagirdinmi ANAN öleeeeeeeeeeee Ömerrrrrrrrr  ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agda yapacak kadar yok.he he he... ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru dersin kisin yogan battaniye gerekmez.. ----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Göbeksiz Erkek,balkonsuz villaya benzer,
----- { Dünya fani ölüm ani dürüst olsan ne olur yani } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
He he he bundan sonra cikolata alirken killimi kilsizmi diye sormak lazim, buda baska cesit Agda yöntemi güzel tsk katkida bulundugun icin..clap: ----- { Köyde Bisikletin ne geregi var } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tskr,bende ilk izledigimde baya gülmüstüm hatta günlerce aklimdan gitmedi Anan öleee ömerrrhihi: ----- { Köyde Bisikletin ne geregi var } |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizin yorumlar maziye karismis,
ama resimler halen duruyor tekrar yorum yapabilirsiniz.. ----- { Köyde Bisikletin ne geregi var } |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!